PriZm Üye Note 2 reon raflarında hep kocaman gibi görünüyor zaten.Ama kullanmaya başladıktan sonra verdiği his tam tersi.
Note 2 reon raflarında hep kocaman gibi görünüyor zaten.Ama kullanmaya başladıktan sonra verdiği his tam tersi.
..maHsun.. Üye Konu Sahibi Artles' Alıntı: Kendi firkimi beyan etmiştim ben zaten bu kadar büyük ekran sevmeyen de milyonlarca kişi var yalnız Genişletmek için tıkla ... bende küçük Ekran sevmiyorum şikayet ediyomuyum
Artles' Alıntı: Kendi firkimi beyan etmiştim ben zaten bu kadar büyük ekran sevmeyen de milyonlarca kişi var yalnız Genişletmek için tıkla ... bende küçük Ekran sevmiyorum şikayet ediyomuyum
SeniGördüm Üye Bana kalırsa gereksiz ve aşırı büyük bir telefon... ayrıca donanımı düşük ancak çok büyük ekran sevenler tercih edebilir
Bana kalırsa gereksiz ve aşırı büyük bir telefon... ayrıca donanımı düşük ancak çok büyük ekran sevenler tercih edebilir
Artles Üye ..maHsun..' Alıntı: bende küçük Ekran sevmiyorum şikayet ediyomuyum Genişletmek için tıkla ... Eleştirmek ile şikayet etmeyi karıştırıyorsanız tartışmamızın hiçbir anlamı yok bence
..maHsun..' Alıntı: bende küçük Ekran sevmiyorum şikayet ediyomuyum Genişletmek için tıkla ... Eleştirmek ile şikayet etmeyi karıştırıyorsanız tartışmamızın hiçbir anlamı yok bence
..maHsun.. Üye Konu Sahibi Artles' Alıntı: Eleştirmek ile şikayet etmeyi karıştırıyorsanız tartışmamızın hiçbir anlamı yok bence Genişletmek için tıkla ... peki ben küçük ekranı eleştiriyormuyum
Artles' Alıntı: Eleştirmek ile şikayet etmeyi karıştırıyorsanız tartışmamızın hiçbir anlamı yok bence Genişletmek için tıkla ... peki ben küçük ekranı eleştiriyormuyum
Artles Üye ..maHsun..' Alıntı: peki ben küçük ekranı eleştiriyormuyum Genişletmek için tıkla ... Allah allah Eleştirme diyen mi var kardeşim banane bundan düşünce özgürlüğü diye birşey duymadın mi sen hiç?
..maHsun..' Alıntı: peki ben küçük ekranı eleştiriyormuyum Genişletmek için tıkla ... Allah allah Eleştirme diyen mi var kardeşim banane bundan düşünce özgürlüğü diye birşey duymadın mi sen hiç?
..maHsun.. Üye Konu Sahibi Artles' Alıntı: Allah allah Eleştirme diyen mi var kardeşim banane bundan düşünce özgürlüğü diye birşey duymadın mi sen hiç? Genişletmek için tıkla ... yo duymadım nedir o ? Yeniyormu ?
Artles' Alıntı: Allah allah Eleştirme diyen mi var kardeşim banane bundan düşünce özgürlüğü diye birşey duymadın mi sen hiç? Genişletmek için tıkla ... yo duymadım nedir o ? Yeniyormu ?
tapatalk Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Note 2 reon raflarında hep kocaman gibi görünüyor zaten.Ama kullanmaya başladıktan sonra verdiği his tam tersi. Genişletmek için tıkla ... Kasa olarak ele oturuyor zaten
~N.A.W.Y~' Alıntı: Note 2 reon raflarında hep kocaman gibi görünüyor zaten.Ama kullanmaya başladıktan sonra verdiği his tam tersi. Genişletmek için tıkla ... Kasa olarak ele oturuyor zaten