Karşınızda ıphone 4...

minutari

Üye
    Konu Sahibi
Karşınızda ıphone 4...

iPhone 4

Çoğu özelliği kimilerine göre sürpriz olmadı. Barda unutulan prototip ve ardından yaşanan polis baskınları soruşturmalar vs derken iş işten geçmişti Apple için. Kabul etmediler ama inkar da etmediler. Sadece geri istediler. iOS4 daha önce duyurulmuştu ama yeni iPhone’u herkes merak ediyordu. Bakalım son dakikaya kadar ser verip sır vermeyen Apple CEO’su Steve Jobs bir sürpriz yapıp tüm dünyayı şaşırtacakmıydı…

Evet bugün Türkiye saati ile 20:00′da San Francisco’nun Moscone merkezindeki Worldwide Developers Conference 2010 toplantısında Apple CEO’su Steve Jobs açıkladı… Şaşırtıcı özellikleri yok değil ama Apple şık bir cihazla beklentileri karşıladı.

İşte özellikleri;

• 9,3 mm incelik… 3GS’ten %24 daha ince…
  • 5 MP kamera + Led flaş, 5x dijital zoom,
  • FaceTime! Video Calling (Görüntülü görüşme özelliği)
  • 960×640 piksel ekran, 800:1 kontrast oranı, IPS Teknoloji,
  • 720p video kaydı saniyede 30 kare,
  • 1 inçe sığdırılan 326 pixel’lik müthiş ekran,
  • 300 saat bekleme süresi,
  • Yeni iMovie for iPhone uygulaması,
  • Gyroscope !
  • Önde görüntülü görüşme için kamera,
  • iPad’de de kullanılan A4 çipi kullanılıyor,
  • Paslanmaz çelik çerçeve, aynı zamanda anten görevi görüyor,
  • HSDPA/HSUPA 7.2/5.8. Yani 7.2 mb internet hızı… 802.11 n WiFi.
  • Daha önce açıklanan iOS4 …
Fiyatları ise : $199 -> 16GB, $299 -> 32GB.

Alıntıdır:acemi.mobi by kahraman

zezu_5

Üye
kesinlikle almayı düşünüyorum walla... nokiadan bıktım artık bıktmmmmm

laveled

Üye
kesinlikle biran önce 5800 kurtulup almam lazm ama türkiyeye eylülde gelcekmiş.nası bi teknoloji nası bir telefon bu yaa.

Artık bu telefonu nasıl karalicaklar onu merak ediyorum bu defa işleri çok zor çünkü apple gerçekten müthiş bir iş çıkarmış.

arkadaşlar o fiyatlara aldanıpta almak için hayallere kalkmayın türkiyeye 2500 tl den aşağı girmez bu cihaz..

bu telefon arkadasin dedigi gibi vergisi, ötv si suyu buyu derken 1000 kusur + 60 tl aylik sabit faturasi vay anam vay

poestt

Üye
nerden baksan turkıyede 2000 lıranın asagısına dusmez galıba

buna bu kadar para verecegime gider 2 tane n79 alırım

laveled

Üye
ozaman yurtdışından illegal yollarla getirmek lazm

Ben çok merak ediyorum acaba amerikadan alsak gerçekten bu fiyatlara alabilirmiyiz?

Ben çok merak ediyorum acaba amerikadan alsak gerçekten bu fiyatlara alabilirmiyiz?
Arkadaşlar komik olmayın lütfen bir kere Apple fiyatı sabittir asla hiçbir ülkede değişmez eger o fiyatlardan almayı çok istiyorsanız gidin Vodafone dan ayda 99 tl ye 24 ay tahhüt edip alın kendinize bir iphone..."iPhone 4'ün 16 GB belleğe sahip modeli 199 dolara, 32 GB belleğe sahip modeli ise 299 dolara satılacak. Bu fiyatlar AT&T üzerinden alımlarda ve 2 yıllık kontrat ile geçerli olacak"
Yani kaba bir hesap ile 199 $ * 24 ay desek : 4776 $ yani tl ile 7.164,00 TL bunun içinde konuşma paketleri var mı onu bilemem.Şimdi bu 7 milyar ucuz mu?Gidin alın o zaman Amerikadan
Sanki Apple çıkışını bu fiyattan yapacak gibi bir lansman yok yani.Türkiyede 56 tl ye BlackBerry Bold 9000 56 tl den başlıyor şimdi 56 TL ye mi almış olacaz saçma arkadaşlar tabiki de bu cihazın fiyatı 2.000 TL den aşşa olmaz adamların zaten belli bir alıcı kitlesi var.Forumlarda herkes Türkiye ye gelsin almak için can atıyor.Pahalı demek olmaz herkes ayağını yorganına göre uzatır kimine göre pahalı kimine göre orta şeker kimine göre ucuz.Ama değer mi bu cihaz için kessinlikle değer Nokia Arte,Sirocco ya 2.500 TL vermektense herkes bu cihazdan almak ister.Artık Nokia 8800 müşterisini kaybetti devir İphone devri.

relox

Üye
bu şuan bu fiyat üstünden satışa sunuluyorsa
bn abd den almayı düşünüyorum
şuan satışı devam ebay dan flan sipariş edin abicim yada yurtdışına giden bi akrabanız varsa onla aldırın
herkesin 1 tel getirme hakkı var
1 pc de hakkı var ondan sıkıntı olmaz

zezu_5

Üye

bu yazın çok komik geldi ya 4776 dolarmı ))))))

7 milyar mı ya arkadaşım sana nolduda böle uçuk fiyatları sölüosn
o söylenen 199-299 dolar bi sefere mahsus ödeniyor sonrada aylık belli bi fiyat var o fiyatta görüşme ve internet için ))

hiç güleceğim yoktu

laveled

Üye
aaa bak amerikadan alsak kazıklancakmışız çok saol ozmn türkiyeden alalım yaa 7 milyar ucuzmuu

--------------- Ekleme ---------------