nefes alsın yeter![]()
![]()
![]()
![]()
nefes alsın yeter demiş. burnunamı bakarsın kardeş soruyu anlamadın sen 
Burunda önemli bu arada

avatarın beni etkiledi adamım![]()

tabi önemli adamım ya![]()
konuda 31tane silinen mesaj varmış![]()
![]()
![]()
Öyle kızlar varki bakmaya doyamıyorsun ama oturup 5 dakika sohbet edemezsin hayattaki tek gayeleri güzellikleridir başka şey hakkında fikirleri yoktur ordan burdan duydukları başkalarının sözlerini harmanlar birşeyler yaratmaya çalışır ve saçmalarlar genelde ve eğer siz bir kadınla bir ömür geçirecekseniz güzelliğine pek aldırmayın derim bir kız arkadaşım vardı çok güzeldi erkek arkadaşlarım yapışırdı şu kızı ayarla diye ama saf bir kızdı katlanamazdım hiç daha çirkin kızlarlarla oturur sohbet ederdim muhabbeti sevilince insanın yüzüde güzel gelmeye başlıyor![]()
Topuklu ayakbılarına yürüken takkudu takkudu ses çıkartmazlar mı etrafa bakıp durursun
ses nerden geliyor diye onla nasıl yürüyorlarlar öyle
Ayakkabısına sonradan bakarım bendetopuklu giyen bayanlar çok itici oluyor. bi ayakkabıları vardı böyle spor ayakkabıda değil balet miydi öyle bişeydi ismi o çok güzel bak
![]()
babet nedir öyle ayakları dana toynağı gibi kocaman gösteriyo 
yok be behzat topuklu candır şöyle çarpık olmayan güzel denilebilecek bacakların altında iyi duruyorbabet nedir öyle ayakları dana toynağı gibi kocaman gösteriyo
![]()

yok be behzat topuklu candır şöyle çarpık olmayan güzel denilebilecek bacakların altında iyi duruyorbabet nedir öyle ayakları dana toynağı gibi kocaman gösteriyo
![]()