Karşı cinste ilk nereye bakarsınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
nefes alsın yeter :) :) :) :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Burunda önemli bu arada

71fatih

71fatih

Üye
zekasına..zekasız olup güzel olan çok

Kerim.336

Üye
Yuz goz:hmmm

DDorlion

DDorlion

Üye
Öyle kızlar varki bakmaya doyamıyorsun ama oturup 5 dakika sohbet edemezsin hayattaki tek gayeleri güzellikleridir başka şey hakkında fikirleri yoktur ordan burdan duydukları başkalarının sözlerini harmanlar birşeyler yaratmaya çalışır ve saçmalarlar genelde ve eğer siz bir kadınla bir ömür geçirecekseniz güzelliğine pek aldırmayın derim bir kız arkadaşım vardı çok güzeldi erkek arkadaşlarım yapışırdı şu kızı ayarla diye ama saf bir kızdı katlanamazdım hiç daha çirkin kızlarlarla oturur sohbet ederdim muhabbeti sevilince insanın yüzüde güzel gelmeye başlıyor :D

Aynen katiliyorum .d

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Topuklu ayakbılarına yürüken takkudu takkudu ses çıkartmazlar mı etrafa bakıp durursun
ses nerden geliyor diye onla nasıl yürüyorlarlar öyle

digital090

digital090

Üye
el ayak :-)

silentattack

silentattack

Üye
ayakkabısına bakarım ilk :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Ayakkabısına sonradan bakarım bende :) topuklu giyen bayanlar çok itici oluyor. bi ayakkabıları vardı böyle spor ayakkabıda değil balet miydi öyle bişeydi ismi o çok güzel bak :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ayakkabısına sonradan bakarım bende :) topuklu giyen bayanlar çok itici oluyor. bi ayakkabıları vardı böyle spor ayakkabıda değil balet miydi öyle bişeydi ismi o çok güzel bak :)

yok be behzat topuklu candır şöyle çarpık olmayan güzel denilebilecek bacakların altında iyi duruyor :naughty: babet nedir öyle ayakları dana toynağı gibi kocaman gösteriyo :d:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi

yok be behzat topuklu candır şöyle çarpık olmayan güzel denilebilecek bacakların altında iyi duruyor :naughty: babet nedir öyle ayakları dana toynağı gibi kocaman gösteriyo :d:

ha evet babet çok güzel duruyor kız arkadaşıma almayı düşünüyorum :D

- - - Eklendi - - -

Buda fena değil

- - - Eklendi - - -

:aha:

mertoligi

Üye
saç of course

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
(h)

Üst Alt