Karşı cinste ilk nereye bakarsınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
abim biliyorum zaten onun kavgasını yapıyorum 2 saatir nazlıcan arkadaşımız da o kelimenin yanlış olduğunu söylemek istedi.Sen örnek vererek zor duruma düşme diye dedim.Ben şikayetimi yaptım o kelimeyi kullanan arkadaşın mesajını şikayet etmeli her erkek edersen sevinirim ;)

Salla abi pişman olmuş zaten. Özür diledi. Ne onun kalbi kırıldım ne senin. Büyüklük sende kalsın reyiz ;)

greenmile

greenmile

Üye

Salla abi pişman olmuş zaten. Özür diledi. Ne onun kalbi kırıldım ne senin. Büyüklük sende kalsın reyiz ;)

abim pişman mı olmuş:D iki saattir bana şaka yapıyorum dedi konu da neyse gereği yapılır zaten açmaya gerek yok konuyu ;)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: greenmile
Placebo-

Placebo-

Üye

abim pişman mı olmuş:D iki saattir bana şaka yapıyorum dedi konu da neyse gereği yapılır zaten açmaya gerek yok konuyu ;)

Pişman olmadım. Şaka olduğunu söyledim ve yanlış anlayanlardan özür diledim.

cukuleaks

Üye
hay ben bu swipe klavyenin....:zzz:

Placebo-

Placebo-

Üye
soldan ikincisini gönderin gelsin.

bu ne yav :D

- - - Eklendi - - -

takılıyorum ezgi istemiyorsan söyleyebilirsin :hmmm sapık değiliz :zzz: :ehe :ehe

- - - Eklendi - - -

pişmaniye mi istiyorsunuz :D

Az değilsin sen. :ehe
Keşke 2 yaş küçük olsan sözünde ne ima vardı onu söyle bakalım. :d:

cukuleaks

Üye
ha 2 yaş ha 1 yaş. Bukadar takılmayın yaşa.. Zira takılacak başka şeyler var :d:

cukuleaks

Üye
502 hatası sıkıldım artık bu ne ya

cukuleaks

Üye
maxicep 3 4 gündür baya hata veriyo neden ya tapatalk hatası da var

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi

Olayı sen karıştırıp duruyorsun farkında mısın? Yanlış anlayanardan özür dilerim demek ne demek anlatır mısın?

- - - Eklendi - - -

Sevgili olma teklifinde mi bulunacaktın yoksa? :ehe

o kadar değerlimisin ki gözümde :pro: ayrıca sevgilim var benim. sarışınları sevmem aldınmı mesajı :hih:

- - - Eklendi - - -

maxicep 3 4 gündür baya hata veriyo neden ya tapatalk hatası da var

vur kırbacı

Üst Alt