Karşı cinste ilk nereye bakarsınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
başlıkta karşı cins yazıyor. bu nu bize yapma şimdi toplum olarak alışık değiliz başka cins tercihleri kaldırmayız

vallaha hacı benim karşı cinsim onlar bi yanımdan adriana lima geçsin bi yanımdan da bugatti veyron vs kral bi araba geçsin inan adriana limayı farketmem bile:D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi

vallaha hacı benim karşı cinsim onlar bi yanımdan adriana lima geçsin bi yanımdan da bugatti veyron vs kral bi araba geçsin inan adriana limayı farketmem bile:D

o adamı döverim arabadan atarım sonra adriana ya yaklaşırım arabayla :D gidiceğin yere götürmemi istermisin ? diye sorarım sonra arabanın kapıları kitlerim ıssız tenha biyere çekerim arabayı işte sonra muhabbet falan ederiz :ehe

- - - Eklendi - - -

yanlış oldu. :D

senden değil

çıplak çıplak bekliyom la bende üşüdüm dur dusa giriyom :D

maxirabit

maxirabit

Üye
Bakmak var,bakmak var.
Geçen kız arkadaşımla,avcılarda yürüyoruz insanlar yapışık yürüyebildiğinden öyle bir yerde anca o şekilde yürüyorduk.
Neyse işte elinde bir şeyler dağıtan 3-5 çocuk aynı yere toplanmışlar,biride yorgun düşmüş oturacak yer bulamamış telekomun hat kutuları olur hani minik eve benzer ya,gri renkte işte üzerine oturmuş etrafa kağıt dağıtırken sevgilime kağıdı tam uzatacak ken,benim elinini tutuğumu görmüş.Tabi ben fark etmedim,''çocuk seni görünce geri çekildi'' dedi biraz yürüyünce farkına varmıştım,dedim ''garibim,hayalleri suya düştü'':D
Beraberken zaten ne tek kişi yanaşıyor,nede birisi gelipte bir şey soruyor en sonunda dedim''Birlikteyken kimse denk gelmez ama sen evine gittiğinde yada ben sokaktayken kesin biri denk geliyor,şimdi beraber neden birisi denk gelmiyor'':D böylede gariptir,tabi dışarda cins,ne olduğu belirsiz garip insanlar yokmuydu? vardı ama bakardık,tabi burada bazıların dediği gibi ''alıcı gözle bakmak'' o yüzden bakmak var bakmak var:)

greenmile

greenmile

Üye
ne amaçla baktığım önemli

laf olsun diye bakıyorsam sadece yüz,diş ve saç

kilosu da bir sonraki görüşmenin olup olmayacağına etki ettiğinden o da önemli.

ama böyle alıcı gözüyle bakacaksam yani arkadaşlıktan öte bişey düşünüyorsam her yerine bakarım,güzele bakmak sevaptır hem

jackalmami

jackalmami

Üye
İlk önce içine bakarım. İç güzelliğidir önemli olan :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

sende haklısın at avrat silah diye boşuna dememişler

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Bakmak var,bakmak var.
Geçen kız arkadaşımla,avcılarda yürüyoruz insanlar yapışık yürüyebildiğinden öyle bir yerde anca o şekilde yürüyorduk.
Neyse işte elinde bir şeyler dağıtan 3-5 çocuk aynı yere toplanmışlar,biride yorgun düşmüş oturacak yer bulamamış telekomun hat kutuları olur hani minik eve benzer ya,gri renkte işte üzerine oturmuş etrafa kağıt dağıtırken sevgilime kağıdı tam uzatacak ken,benim elinini tutuğumu görmüş.Tabi ben fark etmedim,''çocuk seni görünce geri çekildi'' dedi biraz yürüyünce farkına varmıştım,dedim ''garibim,hayalleri suya düştü'':D
Beraberken zaten ne tek kişi yanaşıyor,nede birisi gelipte bir şey soruyor en sonunda dedim''Birlikteyken kimse denk gelmez ama sen evine gittiğinde yada ben sokaktayken kesin biri denk geliyor,şimdi beraber neden birisi denk gelmiyor'':D böylede gariptir,tabi dışarda cins,ne olduğu belirsiz garip insanlar yokmuydu? vardı ama bakardık,tabi burada bazıların dediği gibi ''alıcı gözle bakmak'' o yüzden bakmak var bakmak var:)

Ben sevdiğim kızla hep beraberim zaten aynı mahallede oturduğumuz için hiç sorun olmuyor evine kadar bırakmış oluyorum :sarıl:

- - - Eklendi - - -

sende haklısın at avrat silah diye boşuna dememişler

at yok bmw var silah olarak sniper var avrat yok sevgilim var :ASDA:SD:ASD saçmaladım

- - - Eklendi - - -

İlk önce içine bakarım. İç güzelliğidir önemli olan :)

Abi mesajını aldım çok fenasın ya (h)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Ben sevdiğim kızla hep beraberim zaten aynı mahallede oturduğumuz için hiç sorun olmuyor evine kadar bırakmış oluyorum :sarıl:

- - - Eklendi - - -

at yok bmw var silah olarak sniper var avrat yok sevgilim var :ASDA:SD:ASD saçmaladım

- - - Eklendi - - -

Mesajı yanlış analiz ettin sen fenasın ya :D

doctorrr

doctorrr

Üye
Bessat olum çok fırlamasın la

doctorrr

doctorrr

Üye
Ben ilk gözlerine baktım sonrasını hatırlamıyorum

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Güzele bakmak sevaptır, güzele bakan gözler öbür dünyada kebaptır :d:

Güzele güzel gözle bakmak sevaptır bence :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
benmi fenayım nerem fena yav :hmmm

maxirabit

maxirabit

Üye

- - - Eklendi - - -
Asıl evine bıraktıktan sonra yada o dışarıda gezince başlar beraberken öyle bir şey olmaz.Yada benden mi korkuyorlardı bilmiyorum 1.80-85 gibi boy var:D kız arkadaşım 1.77 gibi ama neden gibi gibi deme çünkü bir ara ölçtüğüm mezura 1.70'i bile gösterdi birinde de 1.85'i:D

- - - Eklendi - - -
Saçma,zaten senin silahta kullandığın kurşun değil mi,çok içli dışlı gördüm seni.
Aranızda kopmayan bir bağ olsa gerek:D

İç güzelliği demesi,cinsel mana da değil,duş yaramadı heralde sana:D
Naptın oğlum sen duşta:D

Üst Alt