.Behzat Ç.
Üye
-
Konu Sahibi
-
yaw paşam içine kapanık bi vatandaşım ben kız konusunda accccayip hassas sakin ve aşırı aşk adamıyım o yüzden sevmelerimin hepsi karşılıksızdıöyle olunca kimi koluma takıyım ben yaw lise biteli 2 sene oldu iş zaten yok evden sadece ekmek almak için çıkıyorum geri kalan bütün zamanımı ise telefonla geçiriyorum kız meselesi ise 3 yıldır kız arkadaşım var ama şehirler farklı olunca ooff dağlar oofff
yaw paşam içine kapanık bi vatandaşım ben kız konusunda accccayip hassas sakin ve aşırı aşk adamıyım o yüzden sevmelerimin hepsi karşılıksızdıöyle olunca kimi koluma takıyım ben yaw lise biteli 2 sene oldu iş zaten yok evden sadece ekmek almak için çıkıyorum geri kalan bütün zamanımı ise telefonla geçiriyorum kız meselesi ise 3 yıldır kız arkadaşım var ama şehirler farklı olunca ooff dağlar oofff - - - Eklendi - - -
alıntılar olmuyor galiba?
Şortla gezsen soğuğu hissetmezsin,denenmiştir
yaw paşam içine kapanık bi vatandaşım ben kız konusunda accccayip hassas sakin ve aşırı aşk adamıyım o yüzden sevmelerimin hepsi karşılıksızdıöyle olunca kimi koluma takıyım ben yaw lise biteli 2 sene oldu iş zaten yok evden sadece ekmek almak için çıkıyorum geri kalan bütün zamanımı ise telefonla geçiriyorum kız meselesi ise 3 yıldır kız arkadaşım var ama şehirler farklı olunca ooff dağlar oofff - - - Eklendi - - -
alıntı pert
bozduk la siteyi .Dd
- - - Eklendi - - -
Yüzüne, gözlerine, saçlarına sonrada vücuduna..
vücuduna ? vücudunu ne yapıcaksın ?karın kaslarına bakmıyormsunuz bi bayan olarak söylersen çok makbule geçer .D
Öyleaşık olduktan sonra çıplak bile gezsen hissetmiyorsun soğuğu
yaw paşam içine kapanık bi vatandaşım ben kız konusunda accccayip hassas sakin ve aşırı aşk adamıyım o yüzden sevmelerimin hepsi karşılıksızdıöyle olunca kimi koluma takıyım ben yaw lise biteli 2 sene oldu iş zaten yok evden sadece ekmek almak için çıkıyorum geri kalan bütün zamanımı ise telefonla geçiriyorum kız meselesi ise 3 yıldır kız arkadaşım var ama şehirler farklı olunca ooff dağlar oofff Şimdi düzeldi- - - Eklendi - - -
alıntı pert
bozduk la siteyi .Dd
- - - Eklendi - - -
vücuduna ? vücudunu ne yapıcaksın ?karın kaslarına bakmıyormsunuz bi bayan olarak söylersen çok makbule geçer .D
Biz kızların bazı kriterleri vardır vücutla ilgili burda söylemeyeceğim. Ama kaslar bir anlam ifade etmez. Kas olsa ne olur olmasa ne? Sanki bana yararı var.Kol kası olsun yeter. Ne öyle bufalo gibi her yer şiş..
Şehirler farklı olsada,yanına gidemiyormusun
Biz kızların bazı kriterleri vardır vücutla ilgili burda söylemeyeceğim. Ama kaslar bir anlam ifade etmez. Kas olsa ne olur olmasa ne? Sanki bana yararı var.Kol kası olsun yeter. Ne öyle bufalo gibi her yer şiş..
Popomuzamı bakıyorsunuz yoksa
Biz kızların bazı kriterleri vardır vücutla ilgili burda söylemeyeceğim. Ama kaslar bir anlam ifade etmez. Kas olsa ne olur olmasa ne? Sanki bana yararı var.Kol kası olsun yeter. Ne öyle bufalo gibi her yer şiş.. ben 5 yıldır karın kası yapıyorum nasıl zor haberin varmı senin
olum o cümle bana ait değil niye tepede bessat çe yazıyor banlatçakmısınız la beni kamiller
Biz kızların bazı kriterleri vardır vücutla ilgili burda söylemeyeceğim. Ama kaslar bir anlam ifade etmez. Kas olsa ne olur olmasa ne? Sanki bana yararı var.Kol kası olsun yeter. Ne öyle bufalo gibi her yer şiş.. bufalo gibi şiş mibi ara geceleri barlarda millet ağzı açık bakardı bana ama bufalo diye hitap eden ilk seni duyuyorum
o alıntı bana ait değil
lan noluyor siteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?