.Behzat Ç.
Üye
-
Konu Sahibi
-
ismail ırkımızın geleceği sana bağlı
Evde podyum mu var?
panpa doğru kelime ama yanlış yazdın
Bidaha bak doğru yazdım
Kız oldugunuz için anlamiyorsunuz ciddiyeti. Mesela ben size k*şar desem ağır olmaz mı? Sapık ile ayni şey
nasıl ya ? sapığın kaç anlamı varki ?
ismail ben durumu anlattım ona mesajını editle abim
Oy behzatım oy. Ben bileydim bileydimmm. (ahıt yakıyorum)
Affınıza sığınara söylüyorum, diğer anlamı kadın simsarı. (sinsar mıydı yoksa) :/
Teşekkürler
biri bana öle bi kelime kullansa kafa göz akraba sülale direk dalarım.. zaten kınıyorum sapık kelimesini
biri bana öle bi kelime kullansa kafa göz akraba sülale direk dalarım.. zaten kınıyorum sapık kelimesini
abim biliyorum zaten onun kavgasını yapıyorum 2 saatir nazlıcan arkadaşımız da o kelimenin yanlış olduğunu söylemek istedi.Sen örnek vererek zor duruma düşme diye dedim.Ben şikayetimi yaptım o kelimeyi kullanan arkadaşın mesajını şikayet etmeli her erkek edersen sevinirimSapık kelimesinin ağırlığını ciddiye almayan bazı bayan üyeler var. Anlamları için mecbur yazdım
Gerçek anlanda kullanmadım ama nazlı.
- - - Eklendi - - -
Gerçek anlanda kullanmadım ama nazlı.
özür dile kapansın uzamasın daha fazla bnce
abim biliyorum zaten o kavgasını yapıyorum 2 saatir nazlıcan arkadaşımız da o kelimenin yanlış olduğunu söylemek istedi.Sen örnek vererek zor duruma düşme diye dedim.Ben şikayetimi yaptım o kelimeyi kullanan arkadaşın mesajını şikayet etmeli her erkek edersen sevinirim
nazlıcan nazlı nazan
Senhariç diğer arkadaşarın hepsinden özrümü belirttim çoktan. Benim amacım tepki almak değil, güldürmekti. İnsanları örgütlemek ve ya zorla şikayet ettirmekte yanlış birşey.
özür dile kapansın uzamasın daha fazla bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?