Karşı cinste ilk nereye bakarsınız ?

ismail ben durumu anlattım ona mesajını editle abim

nazlican

Üye

Kız oldugunuz için anlamiyorsunuz ciddiyeti. Mesela ben size k*şar desem ağır olmaz mı? Sapık ile ayni şey

biri bana öle bi kelime kullansa kafa göz akraba sülale direk dalarım.. zaten kınıyorum sapık kelimesini

Tepkiler: greenmile
    Konu Sahibi

Oy behzatım oy. Ben bileydim bileydimmm. (ahıt yakıyorum)
Affınıza sığınara söylüyorum, diğer anlamı kadın simsarı. (sinsar mıydı yoksa) :/

sende bilmiyorsun ki söylemek istediğini.
anladınmı ezgicim

Sapık kelimesinin ağırlığını ciddiye almayan bazı bayan üyeler var. Anlamları için mecbur yazdım
abim biliyorum zaten onun kavgasını yapıyorum 2 saatir nazlıcan arkadaşımız da o kelimenin yanlış olduğunu söylemek istedi.Sen örnek vererek zor duruma düşme diye dedim.Ben şikayetimi yaptım o kelimeyi kullanan arkadaşın mesajını şikayet etmeli her erkek edersen sevinirim

Placebo-

Üye

Senhariç diğer arkadaşarın hepsinden özrümü belirttim çoktan. Benim amacım tepki almak değil, güldürmekti. İnsanları örgütlemek ve ya zorla şikayet ettirmekte yanlış birşey.

nazlican

Üye
beyler cidden sizde uzatmayın ezgi o kelimeyi kullandığı için erkeklerden özür dilesin sizde söylenmedi sayın kapansın gitsinn. zaten msjlar konu dışı olnca yarına çoğu silinmiş olacak

Konu Sahibi

Senhariç diğer arkadaşarın hepsinden özrümü belirttim çoktan. Benim amacım tepki almak değil, güldürmekti. İnsanları örgütlemek ve ya zorla şikayet ettirmekte yanlış birşey.

tamam ezgicim özrünü kabul ettim ver bi öpücük barışalım