Karşı cinste ilk nereye bakarsınız ?

Ön yargılı olma. Bi erkeğin bi kızın kalçasına bakması
da bi gerçektir bi kızın bi erkeğin kaslarına orasına burasına da bakması bi gerçektir. Bunları inkar edecek bir insan tanımıyorum ve bu herzaman böyledir. İnsanın doğası.

Aşırıya kaçmamak şartıyla bu tip konularda ufak çaplı yorumlar olabilir...

Konu Sahibi

SBARRO İtalyan lezzetleri. çok güzel abi

konuyu videolar ile destekleyelim

arkadaşlar, burda haddimizi aşmadığımız sürece yapılan yorumların hiç bi kötü yani yok. Doğruları söylüyoruz burda. Karşısında kız gördüğünde kalçalarına bakmayan erkek gördünüz mü? Ha gördüyseniz bilmiyorum artık o erkekmidir nedir...

Tepkiler: greenmile
    Konu Sahibi
bi erkekte ilk baktığınız yer demiş

biri gelmiş ayakkabıları diyor öteki gelmiş sempatik olsun diyor

Konu Sahibi

o ılıktır panpa

Placebo-

Üye

, aradığım yorm buydu. Baksr elbet ama burda absrtıldığı kadar değil herhalde ama. Yoksa o kadar da ben mi fark etmiyorum?

sapık kelimesi çok ağır bi laf erkekler için ezgi. Git bi anlamına bak bakalım sapık ne demek... Bunun şakası olmaz. Resmen bize..... demişsin orayı sen anla. Konu daha fazla uzamasın...

greenmile

bi kadının ilk neresine bakarsınız adlı videonun yorumlarına bak koptum

- - - Eklendi - - -

greenmilenin eklediği ilk videoda diyo kamiller

yorumlar ayrı onları ekleme sapık ilan edilmeyelim başkalarının yüzünden

Konu Sahibi
sapık kelimesi çok ağır bi laf erkekler için ezgi. Git bi anlamına bak bakalım sapık ne demek... Bunun şakası olmaz. Resmen bize..... demişsin orayı sen anla. Konu daha fazla uzamasın...

tamam panpa sen adımı yazdınmı bakıyım ? dümdüz ederim seni ha

, aradığım yorm buydu. Baksr elbet ama burda absrtıldığı kadar değil herhalde ama. Yoksa o kadar da ben mi fark etmiyorum?

1) yazdığın şeyden bişey anlamadım.

2) sapık kelimesi ağır laftir. Şakası olmaz..

Placebo-

Üye

İnsanca söylediğin için teşekkür ederim. Özür dilerim öyleyse. Ben gerçek anlanda söylememiştim.

ilk bakış göğüs veya gözleri falan olabilir 2. defa içine düşmedikçe sorun yok.. kafamı çevirir giderim.
Ama karşıdaki sevgilim ise yüzüne gözlerine uzun uzun bakarım : )