Karısını havaya uçurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Karısını havaya uçurdu
Kıskançlık krizine tutulan koca karısının otomobiline bomba koydu ve havaya uçurdu.

Almanya'da elektrik teknikeri olarak çalışan Hartmut O. karısını öldürmek için insanın kanını donduran bir plan hazırladı. Karısının otomobilinin koltuğuna bomba monte etti. Kadın sabahleyin işe gitmek için VW Golf otomobiline binip kapıyı kapattığı sırada, koca bombayı uzaktan kumanda ile ateşledi. Bir klinikte çalışan 56 yaşındaki Inge O. arabanın çatısının havaya uçtuğunu ve yangın çıktığını görünce kendini dışarı attı. Kadın daha sonra hastaneye kaldırıldı.
Polis olay yerine ulaştığında otomobilin içinde başka patlayıcı maddeye de rastladı. Alman polis sözcüsü yaptığı açıklamada otomobilde bulunan patlayıcı maddenin ölüme neden olacak kadar tehlikeli olduğunu söyledi. Hartmut O. karısını öldürmeye teşebbüsten tutuklandı.

Altun.

Altun.

Üye
wayy. bu haberi benim hatuna okutmam lazım :D

FerreT

FerreT

Üye
Bu konu dışı bölümü mizah bölümünden daha eğlenceli :kop:

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Vay Şerefsiz Yaaa...Üzüldüm Şimdi Kadın İçin:(

CEREN

CEREN

Üye
boyle adamların akıl dengesi bozuktur bana gore

omayra

Üye
ne hayırlı karı - koca haberleri okuyoruz son günlerde :ehe

Nazy

Nazy

Üye
kadın ölmemiş ama değilmi :)
adam sevdiğinden yapmıştır

omayra

Üye
kadın ölmemiş ama değilmi :)
adam sevdiğinden yapmıştır

nasıl bir sevgi anlayışı ki bu ? Pessss !!

Not : Tocam eğer bu yazıyı okuyorsan, sevme beni böyle seveceksen, benim sevgim ikimize de yeter :ehe

CanceR

CanceR

Üye
yuh daha neler bunlar satis ya başka bişi değil :D

leiche

leiche

Emekli Yönetici
kimse durduk yere bişe yapmaz

thebora

Üye
bomba koymak biraz abartılı olmuş gibi:)

neslein

neslein

Üye
bu adam cinnet gecirmiştir kadın ne yapmış acaba sadece ufak bi kıskançlık yüzünden bu yapılmaz

canturgay

canturgay

Üye
bu adam cinnet gecirmiştir kadın ne yapmış acaba sadece ufak bi kıskançlık yüzünden bu yapılmaz
katılıyorumm..
kadın kimbilir nasıl çileden çıkarttı adamı ki.......:)

POWER

POWER

Üye
Ne gerek vaar çok istiyosan sık kafaya aaa hayret bşi bomba uzaktan kumanda araba masraf ya :ehe

handsome

handsome

Üye
hayret verici ya adam kafayı sıyırmış sanırım...bayanlar seçeceklerinize dikkat edin mazallah:ehe:ehe:ehe:ehe

dreamnoble

dreamnoble

Üye
katılıyorumm..
kadın kimbilir nasıl çileden çıkarttı adamı ki.......:)

Ne alaka şimdi adamın belki psikolojik sorunları var.Gidip kadından almaya kalktı hırsını.Tamam cinnet geçirmiştir ama nerden biliyorsunuz kadından kaynaklandığını :)

Nazy

Nazy

Üye
Ne alaka şimdi adamın belki psikolojik sorunları var.Gidip kadından almaya kalktı hırsını.Tamam cinnet geçirmiştir ama nerden biliyorsunuz kadından kaynaklandığını :)
en uzun cinnet süresi 7.5 dakika falandır.... bu adamın cinnet geçirmiş olması imkansız
adam bomba falan yerleştirdiğine göre uzun bir zaman ayırmıştır bu planına
kadın suçlu:ehe

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
ikiside suçlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...