Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karında kahverengi leke
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrKarakeci
Üye
Konu Sahibi
Karında kahverengi leke
arkadaşlar ben 15 yaşındayım, doğduğumdan beri karnımın sağ tarafında küçük bi el kadar kahverengi bi leke var. Bu yüzden yüzmeye falan utanıyorum bildiginiz bisey var mıdır kurtulmak için?
WaLLcoT
Üye
Doğum lekesidir o konuyu sağlık bölümüne açarsan daha çok yardım ederler
Yunkaai
Üye
Evet doğum lekesi benimde kardeşimin pipisinin üstünde var
utanmana ne gerek var sen aslanlar gibi git yüz kimse sana bişey diyeme
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
ultraslan_66
Üye
Utanmana hiç gerek yok herkesin kendi hayatı sonuçta. başkalarının görüşlerine göre yaşarsan ilerde çok üzülürsün. bu sadece senin için değil hepimiz için böyledir. ilk başta kendi görüşlerimize göre yaşamalıyız
HaqperesT
Üye
Bir bayan mahrem yerlerini gizlemeli,
erkekte öyle ancak erkeğin diz göbek arasıdır
vapur dumanı
Üye
bunda büyütülecek bir şey yok bence aksine seni özel ve farklı yapar.Hee çok rahatsız ediyorsa bir dermatoloğa gidebilirsin muhtemelen o da operasyon önerecektir.Yada yüzeyselse akne ve leke tedavisinde başarılı olan bir kliniğe yönlendirecektir.
tempestshine
Üye
Bunda abartılacak bir şey yok bence.Hatta onunla gurur bile duyabilirsin.Bu leke seni özel kılar.Mesela benim de saçımın küçük bir kısmı sarı.o benim doğum lekem.insanlar gördükçe a,o falan yapıyorlar