TheNightMare.
Üye
-
Konu Sahibi
-
| Kargonuz çıkış şubesinden transfer merkezine gönderilmek üzere aracımıza yüklenmiştir. 17.05.2014 06:47
|
bugün gelmez büyük ihtimallepazartesi yada salı gelir16.05.2014 19:23 ZONGULDAK
[TBODY] [/TBODY]
Kargonuz çıkış şubesinden transfer merkezine gönderilmek üzere aracımıza yüklenmiştir.
17.05.2014 06:47
[TBODY] [/TBODY]
Kargonuz varış transfer merkezine indirilmiştir.
17.05.2014 08:36
Kargonuz varış transfer merkezinden varış şubesine gönderiliyor.
Arkadaşlar "İnternet'ten" Bir ürün aldım "Aras Kargo" Takipinde bunlar çıkıyor.
Bu gün Kargo elime ulaşır mı sizce ???
Teşekkürler...
yorumun için teşekkürler....bugün gelmez büyük ihtimallepazartesi yada salı gelir
ama 600 km geçen yerlerde 48 saat içerisinde teslim edilir diyor ürün dün kargoya verildi....2-3 gün içinde gelir.
yani sonuç olarak dün kargoya verildi bu gün gelir mi ???Nerde Olursa Olsun 2 Güne Geliyor Genelde Bugün Aldıysan P.tesi 11 Gibi Cuma Aldıysan Bugün Gelmezse p.tesi En Fazla 2 Gün Filan Çok Uzamaz Hergün Arabaları Kalkıyor
yani sonuç olarak dün kargoya verildi bu gün gelir mi ???
Valla Sanmiyorum Gelmez Gibi Adamların Çalişma Saatlerine Bağli Normalde C.tesi Yarım Gündür Malum O Yüzden Kapatmiştir Mühtemelen O Yüzden Durum Çıkmıyordur Belkide Gelmiştir Ürün Kim Biliryani sonuç olarak dün kargoya verildi bu gün gelir mi ???
Valla Sanmiyorum Gelmez Gibi Adamların Çalişma Saatlerine Bağli Normalde C.tesi Yarım Gündür Malum O Yüzden Kapatmiştir Mühtemelen O Yüzden Durum Çıkmıyordur Belkide Gelmiştir Ürün Kim Bilir
Bildiğim Kadarıyla Akşam 5 6 Gibi Birde Sabah Erken Vakitlerde Kargolar Şehirler Arası Taşiniyor Ama Hem Sabah Hem Akşam Yok Heralde Sanırım Geneli Akşam Kargoları Yola Çıkarıyorlar Sormak Lazım Aslında Çalişma Saatlerini Filan
ürün dün saat kaçta kargoya verildiye bu gün o satte gelme gibi bir şey var mı ???
Pazartesi "19 Mayıs" Dolayısıyla Kapalı olup getirmeme gibi bir durum olablir mi ???cumartesi günü yarım gün.sallıyolar.pazartesi gelir arkadaş..
evetPazartesi "19 Mayıs" Dolayısıyla Kapalı olup getirmeme gibi bir durum olablir mi ???
Eminmisiniz!
Eminmisiniz!
şubeside mi kapalı olur...?Harbi Bide Pazartesi Tatil DimiAksi Gibi Bende Sata Kablosu Şipariş Vermiştim BakUnutmuşum Dostum Senin Kargo İptal Salı Elinde Olur O Kargo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?