Kargo

Konu Sahibi
Kargo
arkadaşlar ben bişi sorıcam tablet sipariş etmistim hepsıburdadan dugun vardı bugun ona gıttık getire getire bugun getırmısler şimdi yarın tekrar eve getirirlermi yoksa benmimmi gidip almam lazım bilen lutfen cvp versin kargo yurtici kargodur. iyi geceler

- - - Eklendi - - -

bide ev teslimi secmistim

CABBAR

Üye
Sen alırsın kargodan. Ara kargoyu geri göndermesinler

Konu Sahibi
kardeş kargo kapanmıs aradık 1gun ıcerisinde geri gondermezler heralde 2defa eve getirme sansları yokmu eve teslim +para oduyorsun .D

MrExpert

Üye
3 iş günü içersinde Senin alman lazım yoksa geri kargolarlar.

s.ileli

Üye
Kargoyu sana teslim etmek zorunda kargonun 444lu numarasini ara tekrar getirmeleri ni iste isguzar kargocular tekrar gwtirmemem icin arayanlara biz getirdik gelip almaniz gerekiyor diyor. Ama oyle degil o kargoyu size 3 kez getirmek zorundalar her getirdiklerinde yoklama fişi birakirlar. 444lu numaralarini ara

Konu Sahibi
sagol kardeşim vaktini ayırdıgın için kesin demi yarın arım bakalım ne dicekler 2 defa getirmeleri lazım o kdr 1hafta bekledık tam dugune gıttık geldiler sansa bakya

s.ileli

Üye
sagol kardeşim vaktini ayırdıgın için kesin demi yarın arım bakalım ne dicekler 2 defa getirmeleri lazım o kdr 1hafta bekledık tam dugune gıttık geldiler sansa bakya

Gg den surekli alisceris yaparim hicbir kargomu burodan almadim isleri bu getirmek zorundalar mng ve aras bu konuda en musteri memnuniyeti saglayan firma ... sen yarin 444 u ara kargonun eline gecmedigini ve kargonun geciktigini soyle

Konu Sahibi
evde olmadıgmı fln soylım demi oyle dersem gelirlermi.D

- - - Eklendi - - -

bide bu adamların arayıp gelmeleri lazım degilmi butun gun evdemı beklıcez ne kadar mantıksız ıs yav

s.ileli

Üye
evde olmadıgmı fln soylım demi oyle dersem gelirlermi.D

- - - Eklendi - - -

bide bu adamların arayıp gelmeleri lazım degilmi butun gun evdemı beklıcez ne kadar mantıksız ıs yav

Sadece geciktigini gelmedigini tum gun evde bekledigiji soyle

Konu Sahibi
yok kardeşim 2defa getirmiyorlarmıs adamların dedıklerı cıktı valla . gidip benım almam lazımmıs oyle dedi mubarek

yok muydu posta kutusu falan ben evde olmazsam bıraktırıyorum birine kimseyi bulamazsa cepten araması lazım onların acemi birine denk gelmiş heralde