Varda Canım Lakin Onda Yok .. Nasıl Desem Ailesinde Sorun Var..Buda Bize Yansımakta..Alışırsın Pelda ablacım sıkıntı yapmaTelefon var , internet var
Yüz yüze gibi olmasa da bir nebze hasreti giderir..Yeterki sen canını sıkma
![]()
Fatoş Ablacım Allah sabır versin
Varda Canım Lakin Onda Yok .. Nasıl Desem Ailesinde Sorun Var..Buda Bize Yansımakta..
Kötü bir durummuş gerçekten...Ne diyeceğimi bilemedim.Ah Canım Sağolasın Allah Razı Olsun . Kötü Hemde Çok Kötü ..
Fatoş Ablacım Allah sabır versinKötü bir durummuş gerçekten...Ne diyeceğimi bilemedim.
Allah senden de Razı olsun Fatoş Ablacım..Umarım sabrınızın sonunda selamete ulaşırsınız..
Ah Canım Sağolasın Allah Razı Olsun . Kötü Hemde Çok Kötü ..
Sabır Gerek Fatihimm ..
Allah Razı Olsun ... İnşallah Sabrımızın Sonu Selamet olur
Allah senden de Razı olsun Fatoş Ablacım..Umarım sabrınızın sonunda selamete ulaşırsınız..
...Sağol Fatihim İnşAllah ..
Gitti Elimizde olan Şeyleri Yapmaya Çalıştık İnsanların Hak yiyişleri Daha Beter Etti.. Hocamız İle Konuşuyoruz Arayın Diye Diğer Hoca Atlıyor.. Karışma.. Dediğim Şey Şu İdi Allah Hakkını Bırakmasın..Yahu bu ne hüzün böyle? Ne oldu kardeşinize sizin?
Ne ise bana yorumsuz kalmak yakışır bu konuda. Allah kavuştursun.
Onlar osaydı idare ederdikte... O İmkanlar bile yok kardeşimAlışırsın Pelda ablacım sıkıntı yapmaTelefon var , internet var
Yüz yüze gibi olmasa da bir nebze hasreti giderir..Yeterki sen canını sıkma
![]()
...Kardeşimiz Tek Deil Fatoş'm Bizde Acılar İçinde Kıvranıyoruz... Ve düzelte bildikleri halde düzeltmeyen hocalarımızın gözlerine bakarak kıvranmaya devam ediyorz
Sağol Fatihim İnşAllah ..
- - - Eklendi - - -
Gitti Elimizde olan Şeyleri Yapmaya Çalıştık İnsanların Hak yiyişleri Daha Beter Etti.. Hocamız İle Konuşuyoruz Arayın Diye Diğer Hoca Atlıyor.. Karışma.. Dediğim Şey Şu İdi Allah Hakkını Bırakmasın..
Kardeşimiz Acılar içinde Kıvranırken Hemde..
...Kardeşimizi Boş Yere Kaybettik Daha ne olsun Cengi? Hüzünlenmemiz için yetmez mi?Yahu bu ne hüzün böyle? Ne oldu kardeşinize sizin?
Onlar osaydı idare ederdikte... O İmkanlar bile yok kardeşim...
- - - Eklendi - - -
Kardeşimiz Tek Deil Fatoş'm Bizde Acılar İçinde Kıvranıyoruz... Ve düzelte bildikleri halde düzeltmeyen hocalarımızın gözlerine bakarak kıvranmaya devam ediyorz...
- - - Eklendi - - -
Kardeşimizi Boş Yere Kaybettik Daha ne olsun Cengi? Hüzünlenmemiz için yetmez mi?
Üzülmemek Elde Deil :\ÜzüLmeyin ßeaa :/
Kullanıcı adım ile hitabınız daha iyidir Pelda Hanım.Onlar osaydı idare ederdikte... O İmkanlar bile yok kardeşim...
- - - Eklendi - - -
Kardeşimiz Tek Deil Fatoş'm Bizde Acılar İçinde Kıvranıyoruz... Ve düzelte bildikleri halde düzeltmeyen hocalarımızın gözlerine bakarak kıvranmaya devam ediyorz...
- - - Eklendi - - -
Kardeşimizi Boş Yere Kaybettik Daha ne olsun . Hüzünlenmemiz için yetmez mi?
Tabi TheM-Ck ... Nasıl İstersen ...
Kullanıcı adım ile hitabınız daha iyidir Pelda Hanım.
Konuya yabancıyım. Öyle de kalayım en iyisi.
Amin kardeşim amin...Her Ne İse Kardeşim Hayırlısı Ne ise O Olsun..
Üzülmemek Elde Deil :\
Kabullenmek Ağır Geliyorda Ondan... O Gitti ßirdaha ßuluşmamız Mucize
ELde Topram. AsLında ELde oLan ßirşey Ama ßiz KaßuLLenemiyoruz. Dünyanın Sonu DeğiL ya ELßet Yine Kavuşursunuz. ßu Kadar ÜzüLmek Gerekmez Topram.