Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşlerim hollandadan iphone almayı düşünüyorum ben iphone türkiyede kullana bilir miyim
başka bir soru gümrükte vergi falan diyolar bu iki soruma yardım ederseniz çok sevinirim
Nadir
Emekli Yönetici
Türkiye'ye girerken pasaport kaydı yaptırırsanız kullanırsınız.vergi işini bilmiyorum.
Perfect!
Üye
%40 gibi gümrük vergisi vardı galiba net fıyat üzerınden
Yıne bı araştr snra elinde kalmasın
Davulbaz
Üye
vergi işini bilmemde pasaporta kayıt ettirip kullanabiliyorsunuz.bir vatandaşın 2 yıl içinde sadece 1 kez telefon getirebilme hakkı var
2 yil mi yoksa sende 1 di sanirim ben ole biliyorum da.gumrukte bisey olmaz yanliz benim anlamadigim hem hollandadan alip hemde gumruk odeyecegine neden tr den garantili almiyorsun ha hollandadan 200-300 aliyorsan ok onda ztn gumruk olmaz ama hani bu fiyatin uzerine ciktiginda 2. Elde olsa tr den garantili mal al derim.
schnellmajestic
Üye
Konu Sahibi
sağolun abilerim az bucuk anlatım sakat olur diyorsunuz ben 3 telefon arasında kaldım( turkcell paketinden )
2 yil mi yoksa sende 1 di sanirim ben ole biliyorum da.gumrukte bisey olmaz yanliz benim anlamadigim hem hollandadan alip hemde gumruk odeyecegine neden tr den garantili almiyorsun ha hollandadan 200-300 �aliyorsan ok onda ztn gumruk olmaz ama hani bu fiyatin uzerine ciktiginda 2. Elde olsa tr den garantili mal al derim.