kardeşlerim hollandadan iphone almayı düşünüyorum ben iphone türkiyede kullana bilir miyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
kardeşlerim hollandadan iphone almayı düşünüyorum ben iphone türkiyede kullana bilir miyim
başka bir soru gümrükte vergi falan diyolar bu iki soruma yardım ederseniz çok sevinirim:bigstar::evet:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Türkiye'ye girerken pasaport kaydı yaptırırsanız kullanırsınız.vergi işini bilmiyorum.

Perfect!

Üye
%40 gibi gümrük vergisi vardı galiba net fıyat üzerınden
Yıne bı araştr snra elinde kalmasın

Davulbaz

Davulbaz

Üye
vergi işini bilmemde pasaporta kayıt ettirip kullanabiliyorsunuz.bir vatandaşın 2 yıl içinde sadece 1 kez telefon getirebilme hakkı var

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
vergi işini bilmemde pasaporta kayıt ettirip kullanabiliyorsunuz.bir vatandaşın 2 yıl içinde sadece 1 kez telefon getirebilme hakkı var

2 yil mi yoksa sende 1 di sanirim ben ole biliyorum da.gumrukte bisey olmaz yanliz benim anlamadigim hem hollandadan alip hemde gumruk odeyecegine neden tr den garantili almiyorsun ha hollandadan 200-300 € aliyorsan ok onda ztn gumruk olmaz ama hani bu fiyatin uzerine ciktiginda 2. Elde olsa tr den garantili mal al derim.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
sağolun abilerim az bucuk anlatım sakat olur diyorsunuz ben 3 telefon arasında kaldım( turkcell paketinden )

blackberry bold 9700
iphone 3gs
nokia x6

Davulbaz

Davulbaz

Üye
2 yil mi yoksa sende 1 di sanirim ben ole biliyorum da.gumrukte bisey olmaz yanliz benim anlamadigim hem hollandadan alip hemde gumruk odeyecegine neden tr den garantili almiyorsun ha hollandadan 200-300 �aliyorsan ok onda ztn gumruk olmaz ama hani bu fiyatin uzerine ciktiginda 2. Elde olsa tr den garantili mal al derim.

iki yılda bir dostum.sadece bir telefon sokabilirsin

bahattin123

Üye
abicim aldığın iphone türkiye kullanamazsın ama ip adresini kırdırırsan kullanabilirsin

cptalperen

cptalperen

Üye
hollanda simfree satmaz ona göre al burda unlock yapman gerekir rahat rahat guncelleyemezsin kitlenir telefon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt