Kardeşlerim elinizde orjinal 5800 xm fw si var mı sadece haclı olsun yeter?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşlerim elinizde orjinal 5800 xm fw si var mı sadece haclı olsun yeter?
Lütfen yardım edin arkadaşlar 5800 xp blue telefonun orjinal fabrika çıkışlı fw sini istiyorum sadece hacli olsun yeter nasıl yapılacağını da anlatırsanız sevinirim .jaf programını biraz kullanmayı biliyorum lütfen sizlerden arkadaşlardan yardım istiyorum

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Blackstarı dene.Fabrika çıkışı değil ama forumdaki en hızlı fw ve sade.C6 falan değildir.Orjinal V52 üzerine kurulu.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim teşekkür ederim ama şu an telefonumda zaten blach star yüklü. Ama ben sevmedim .neden orjilalliği kalmadı bir süre sonra da yavaşlıyor zaten . Orjinal isityorum ben sadece hacklı olsun .

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Telin rengi ne?

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
mavi kardeşim

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
canım kardeşim bak sana cevap yazarkende bunu deniyordum verdiğin konuyu benimki v52 indiriyorum hatta dosyalar da var şimdi bilgisayarımda .dediği yerlere kopyalıyorum indirdiğim dosyaları . o konuda jaf ın bir ön izlemesini verseydi çok güzel olacaktı

--------------- Ekleme ---------------

mesela orda arkadaş demiş ki euro turkey le flash atacaksın ama indirdiğim dosyaların içinde euro2 turkey blue v51 0 0 06 var anlayamadım

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
bakalım kardeşim bunu beğeneceğimmi şimdi indiriyorum bunu yapması basit geliyor birde bunu deneyelim bakalım şimdi jaff var kurulum dosyaları iniyor kuralım bakalım bunu :)

Kardeşim verdiğin lik teki ni de yaptım sonunda gene aynı testing moduna girmiyo telefon jaff programında mı bi sorun var acaba . Valla biraz da n telefonu kıracağım arkadaşın dediğini aynen yaptım konuda ama olmuyo .:( kardeşim yardım ya eğer sitede isen

Tek done çıkıyo sonunda

SORUNU ÇÖZDÜM arkadaş benim ki v 52 dir ben kalkıyorum bu versiyona v51 i yüklemye çalışıyorum bana gereken sadece orjınal fw nin hacklı halinin v52 00 07 versiyonu lazım tek sorunum bu. ama nerden bulacAM

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
sen bana faceni pm at ismime tıkla orda özel mesaj gönder var ordan at yardım edeyim

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
mustafa paltacı kardeşim ekle beni face den arkadaş oluruz ordan yazışalım . yoksa inan bu telefonu kıracağım .....kardeşim ya lütfen

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
tmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt