Kardeşler içeri bakarmısın / hayırlı ramazanlar / iyi akşamlar

Sponsorlu Bağlantılar

crawM

crawM

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşler içeri bakarmısın / hayırlı ramazanlar / iyi akşamlar
arkadaşlar size bir sorum olacaktı google storeoyunlarveuygulamalardan memnunmusunuz
ve oyunlar sıklıkla yeniliyor

son sorumda pişmanmısınız apple store deki oyunlar daha iyi diye iyi akşamlar teşekjkürler

codblackops2

codblackops2

Üye
hayir değilim aksine bir çok uygulama ücretsiz.

ama virüs tehlikesi daha fazla app store a göre

SHS

SHS

Üye
memnunum

kıskanmıyorum diğerlerinin oynadığı oyunlar umrum değil

uartuk

uartuk

Üye
aşşağı yukarı ikiside aynı zaten oyunlar olarak app storede aman aman çok fazla fark yok ikisinide kullanıyorum app store biraz daha iyi o kadar

Lenneth

Üye
iOs dan Android e gectim. Market konusunda sikintim yok aradigimi buluyorum.

serif55

serif55

Üye
Geliştiricilerin çoğu neden ios ta sanıosunuz arkadaşlar çünkü para orda, apple kullanan genel kesim zengin sınıftan olunca adam 2 dolar 3 dolar 4 dolar demeden alıp geçio jailbreak ide çoğu anlamaz ne olduğunu yapan çıkmaz. Ama android de geneli ücretsiz hadi ücretli olsa bile bize ücretsiz :naughty: açık kaynak kodlu olmasıda avntaj bu konuda neyse bi dünya sebep var işte arkadaşlar :)

• Beğen
Tepkiler: lord355
legolas29

legolas29

Üye
Geliştiricilerin çoğu neden ios ta sanıosunuz arkadaşlar çünkü para orda, apple kullanan genel kesim zengin sınıftan olunca adam 2 dolar 3 dolar 4 dolar demeden alıp geçio jailbreak ide çoğu anlamaz ne olduğunu yapan çıkmaz. Ama android de geneli ücretsiz hadi ücretli olsa bile bize ücretsiz :naughty: açık kaynak kodlu olmasıda avntaj bu konuda neyse bi dünya sebep var işte arkadaşlar :)
Aynen normal şartlarda asphalt 7 filan ios ta daha çok beğeniolarmış. Bu bi örnek sadece ios daha iyi paralı çünkü :kop: Google play de de paralı ama biz indiriyoruz sitelerden filan o yüzden android marketi ehh işte :D

Kerim.

Kerim.

Üye
bende memnunum ama çoğu uygulamalar özellikle türk firmaların uygulamaları çok kalitesiz.aynı firmanın appstore daki uygulamasına bakıyorum çok kaliteli.appstore herşeyi ile çok daha güzel bence

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
ios tabiki kalieteli adamlar mağazayı sürekli denetim altında tutuyor android gibi kapıyı açık giren çıksın umrumuzda değil demiyorlar...google mağazayı denetlemiyor...bu yüzden kalite düşüyor...iki resmi birleştirip uygulama diye atıyorlar mağazaya...ve olanlar ortada...

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Appstore daha iyi. Ve hiç tartışmaya girmeyeceğim.

smh60

smh60

Üye
app store daha iyi ama google play de güzel

enterneoll

enterneoll

Üye
play storeda sadece türklerin yapmadığı uygulamaları indirme yeter gerisi çok iyi :)

samikayaa

samikayaa

Üye
en iyisi blackmarket :P:

kapakli511

kapakli511

Üye
app storede o kadar oyun yok aslına çoğu ücretli ayrıca

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
25pp Candır

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Apple zaten donanımdan çok yazılım üzerine yani android telefon aldığınızda işlemcisine, ramine, falanına filanına para verirken apple'da direk iosa para veriyorsunuz. Parça maliyeti 300 doları bulmuyor zaten :) Yani siz apple aldığızda bu telefon olsun mac olsun yazılıma para veriyorsunuz. Benim 2 buçuk milyar verdiğim laptopta i7 işlemci 8 gb ram varken onun mac'inde i5 işlemci 1 gb ram var o 3200 tl verdi ama:)

Dediğim gibi yazılım para ve yazılım konusunda başarılılar nasıl optimize ediyorlarsa yazılımlar donanımı pek yormuyor. Telefonda da böyle apple malzemeyi biraz daha kaliteli yapsa hiç yaklaşılmaz yanına:)

• Beğen
Tepkiler: lord355
HAM ZA

HAM ZA

Üye
Apple zaten donanımdan çok yazılım üzerine yani android telefon aldığınızda işlemcisine, ramine, falanına filanına para verirken apple'da direk iosa para veriyorsunuz. Parça maliyeti 300 doları bulmuyor zaten :) Yani siz apple aldığızda bu telefon olsun mac olsun yazılıma para veriyorsunuz. Benim 2 buçuk milyar verdiğim laptopta i7 işlemci 8 gb ram varken onun mac'inde i5 işlemci 1 gb ram var o 3200 tl verdi ama:) Dediğim gibi yazılım para ve yazılım konusunda başarılılar nasıl optimize ediyorlarsa yazılımlar donanımı pek yormuyor. Telefonda da böyle apple malzemeyi biraz daha kaliteli yapsa hiç yaklaşılmaz yanına:)
katılıyorum :oke: iphone 5 de çift çekirdek olmasına rağmen s3 den daha hızlı oyunları açabiliyor şaşırdım doğrusu :)

Invoke

Invoke

Üye
İçeri baktım, hayırlı ramazanlar, oyunlar gayet iyi, bazı oyunlarda* ios'a daha çok öncelik veriliyor daha çok iyi yapılıyor (Bunun sebebi belli tabi androidde satın alma olayı çok daha az) ama her oyunda değil ve çoğu oyun hatta nerdeyse tüm oyunlar diye biliriz bence androide var zaten, yani bir sıkıntı yok. Android daha geniştir, daha rahattır, ferahtır, oyunu kurması da kolaydır, apple a da zor değildir gerçi de çoğusu bilmez.
Virüs olayı da genel anlamda hikaye, gereksiz, kendi gözünüzü korkutmayın.

Uzun lafın kısası appstoreun önde olduğu açık ama bu PlayStoreun yetersiz olduğu ve pişman olunacağı anlamına gelmez. Sıkıntı yok yani.

- - - Eklendi - - -

play storeda sadece türklerin yapmadığı uygulamaları indirme yeter gerisi çok iyi :)

Türk'lerin yapmadıklarını indirmesin, gerisi çok iyi... :zzz:

Üst Alt