kardesler e 71 vb olanlar gelsın sertıfka almadan 1 dk ayırarak sertifikalı gibi kullanın2satıroku..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
    Konu Sahibi
kardesler e 71 vb olanlar gelsın sertıfka almadan 1 dk ayırarak sertifikalı gibi kullanın2satıroku..
arkadaslar bende de nokıa e 71 var begenerek aldım ama sonra karsıma sureklı sertıfka sorunu cıkmya basladı.çok arastırdım sertfıka guvnılırmıdır degılmıdır dıye ama bı sonuc alamadım..şimdi sertfıka sorunu 10 sn yeede cozuyoruz aaaaaa bumuydu dıyeceksınız

__ttelfonumuzun menu yukleme bolumnden uygulma yonetıcısıne gryorzz secenek ayarlar sadece ımzalı secenegını tumu yapıyorz ve bıttı arkadaslar bukadar sımdı ıstedgınız yukleyebılırsınız sertıfıka suresı gecmıs dıye bır hataalırsanız telfonunuzun tarıhını bıraz gerı alıyosunuz ve tekrar yukluyosunuz bu bukadar..

BENDE E 71 VAR HIC BIR SORUN YOK ARKADASLAR... SERTIFKA BILMEM NYLE UGRASIP TA TELFONUNUZ RISKE ATMYIN .)))

SleepYou54

Üye
Kardeşim Kusura Bakma Ama Alakası Yok Yine Aynı Hatayı Verir.

deforze

deforze

Üye
sertifika isteyen programları yine yükleyemezsin alakası yok

mstf_l

mstf_l

Üye
o sadece birkac seyde ise yarar cogu programda ise yaramaz

ibrother

ibrother

Üye
daha çakmadı galiba az daha bekleyin core player 1.36'yi ve benzeri programları kurmaya kalksın görür sertifika'yi HACK şart.

• Beğen
Tepkiler: theemnt
üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
    Konu Sahibi
denedınızmı beyler bende her program var herturlu yukluyorum istedgımı..

DeGrEeZeRo

Üye
denedınızmı beyler bende her program var herturlu yukluyorum istedgımı..

Bu sana allahın bir lutfu beyzadem.Tüm dünya olarak biz gerizekalıyız.Bizim salaklığımızdan dolayıda program yazan firmalar bunlar sertifika ister ha diye bizi yiyorlar.:aha::megafon::vur

• Beğen
Tepkiler: theemnt
Symbianist

Symbianist

Üye
maxicepe gir ve bir rompatcher yükle :D

tusubasa

Üye
aaaahh bende diyodum sertifika hatası uygulama sağlacıyla görüşün bende uygulama sağlacıyı arıcaktım kardeşim n70te sertifika siliniyo sen simdi neden böyle yaptın dicektim aahahah herşey paraylamı satın alcaz diyodum ama karşıma secman sonra hellox çıktı şimdi diyom hadi olum uyarı ver uyarı ver hadi ver vermiyo :d

hasanoktay_33

Üye
sertifikada bi degişiklik olmuyo sadece imzasızlarıda yüklüyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt