kardeş herkes okusun ibretlik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihan10

cihan10

Üye
    Konu Sahibi
kardeş herkes okusun ibretlik
Yağmurlu bir günde dışarıdayım. Islanıyorum. Ama bu his ıslaklık hissi değil. Hayır değil. İçinde bir yerlerde bir his var. Pişmanlık hissi . Hani Bazen insan değerli şeyleri sonradan anlar derler. Klasik bir laf ancak bu laf tam olarak beni anlatıyor .. Pardon kendimi tanıtmayı unuttum.

Ben doğduğum zaman abim 11 yaşındaydı. Abimi hep yakışıklı olarak hatırlardım. Ancak biraz büyüyünce abimin topal , çirkin ve karnında büyük bir yara olduğunu farkettim. Abimden tiksiniyordum. Ona nefret duyuyordum. Onunla aynı kanı paylaşmak bile ağır geliyordu bana. Bir gün benim okuluma geldi beni almaya. Yüzüne baktım. Masum bir gülüşü vardı. Bu beni daha da sinir etmişti. Herkes benle alay etmişti abisine bak diye.

Abimle eve gidene kadar hiç konuşmadım. Abimde anlamış olacak ki hiç bana soru sormadı. Eve gidince ona bağırdım çağırdım. Abim sadece kafamı okşadı . Bir baktım ki gözünden biraz yaş geldi. Abime " Bu yaşta ağlıyorsun kendine adam mı diyorsun " dedim ve odama geçtim.. Artık daha da büyümüştüm ve farklı bir okula yazılmıştım. Abimi yıllardır görmüyordum. Seneler ilerlemişti ve iyi bir işe girmeştim. Evim ve güzel bir arabam vardı. Bir gün kapı çaldı ve abim gelmişti. İyice bitkin halde topallarayak içeri girmeye çalıştı ancak içeri almadım. " Defol git nesin sen biraz utanma olur insanda " dedim. O gün çok yağmur yağıyordu. Dışarı çıktığımda abimi bir bank üzerine otururken gördüm. Sırtı dönük bir şekilde ıslanıyordu. İçim acımıştı ancak kendi sorunuydu benim değil.

Yıllar sonra abimi çok özlediğimi farkettim ve abimi eski kaldığı evde ziyarete gittim. Ancak keşke gitmeseydim ..

Abim ölmüştü .. hemen komşulara ne oldu diye sordum. Beni tanımadılar ki hemen cevap verdiler. Eğer tanısaydılar senin yüzünden derlerdi . İşte bana bunları anlattılar

" Bu genç çok iyi bir insandı. Bu iyi kalpli insanın birde kardeşi vardı. Ancak o çok zalimdi. Kardeşi 5 yaşında ölümcül bir hastalığa yakalandı. Ve abisi onun için böbreğini verdi ancak ameliyat yarası mikrop kaptı ve büyük bir yara oldu. Ayrıca kardeşi 5 yaşında iken kardeşi yola fırlamıştı. Tam araba çarparken kardeşini itti ve kendini arabanın üstüne bıraktı. Ayağı ezildi ve ayağını daha iyi bir şekilde kullanamadı. Aslında yaşamayı haketmeyen kardeşiydi bence. O genç her gün kardeşi için ağlıyordu ve hastalandı. Son olarak duyduğuma göre bir gün yağmur yağıyormuş ve tüm gün yağmurda kalmış ve hastalığı tetiklenmiş. Kısa süre içindede ölmüş .."

Bunları dinlerken kendimin bir canavar olduğumu düşündüm. Abimin mezarını buldum. Tesadüfe bakın. Yağmur yağıyordu. IIslanıyorum. Ama bu his ıslaklık hissi değil. Hayır değil. İçinde bir yerlerde bir his var. Pişmanlık hissi .. Abime ne kadar kötü davranmıştım. Şimdi ona dediklerimi düşünüyorumda .. Onun yaşadığı acıları düşünüyorum. ve bulutlara bakıyorum. Bulutlar ağlıyordu sanki ... Ben ise bu olaydan sonra ruhsuz bir şekilde hayatıma devam ettim ..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
teşekkürler ama bunu sen mi yazdın?cidden güzel yazymış.

spartuas

spartuas

Üye
Teşekkürler. Gerçekten ibretlik ve duygusal :)

pelın_

:hmmm
ibretlik teşekkürler

hassan cingöz

hassan cingöz

Üye
cihan konuya baktım bi de resmine olmamış yav....değiştir şu resmi gadası:hmmm

manyexpress

manyexpress

Üye
baba o zalime söyleyin benim ülkemi terk etsin insanlarin kusurlari yaradandandir güzelliğinide çirkinliginide kalpleri ve gözleri hissettirir

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
tsk

tempestshine

tempestshine

Üye
Vay bee abiye bak

80hidayet80

Üye
Güzel ama fazla abartılmış sanki bilemiyorum.

AlpReis

AlpReis

Üye
Bu yazıyı abi değilde anne şeklinde okumuştum ama buda güzeldi tşk

viktoreznov

viktoreznov

Üye
:hmmm

endcagri

endcagri

Üye
bu film olur haaa...o derece fantastik

y n s c n

y n s c n

Üye
İbret aldım yeminle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt