Kardemir Karabükspor 2-1 Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Kardemir Karabükspor 2-1 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 2-1'lik skorla mağlup oldu.

Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Cernad (pen) ve 10. dakikada Hakan Özmert kaydetti. Sarı-kırmzılı takımın tek golünü ise 75. dakikada Barış Özbek attı.

Karabükspor bu galibiyetle lig tarihinde ilk kez rakibine üstünlük sağlamış oldu.
Maç sonrasında sarı-kırmızılı takım 12 puanda kalarak 4. sıraya geriledi. Kardemir Karabükspor ise puanını 13 yaparak 3. sıraya çıktı.

Galatasaray, ligin 8. haftasında sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak. Ev sahibi Kardemir Karabükspor ise Bursa deplasmanına gidecek.

ve78el

ve78el

Üye
Helal olsun karabük spor bütün karabüklülere sevgiler

haltie

haltie

Üye
Glatasaray 4 galibiyet aldı üst üste ama yanıltıcı olduğunu biliyordu herkes sonuçların sadece barosa bağlı bir hücüm anlayışı adam zaten 3 maç var 5 maç yok olacağı budur.Adnan polat büyüğüz falan diyor ama konuşmakla olmak işte her geçen gün galatasaray kalitesini ayaklar altına alıyor.

Sonuç olarakta karabük iyi takım 3.sıradalar tebrik ediyorum adamları bence galatasaray emenikeyi alsın:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Cuma'nın gelişi
Karabükspor-Galatasaray maçı...Lig Tv spikeri:"Galatasaray ilk gol pozisyonunu 61.dakikada buluyor"..
Dikkat kesilin.Gol değil net gol pozisyonu da değil sadece gol pozisyonu.Bildiğimiz klasik hani kaleye topu ayakla gönderme,topu çizgiden geçirememe.Gol pozisyonu işte..Galatasaray gibi Türkiye nin en büyük takımlarından biri.Bir lig maçı ve rakip lige yeni çıkmış olan Karabükspor.Şaşırtıcı ve ilginç...
Çok merak ediyor bu taraftar.Bu sahada Galatasaray forması giymiş 11 tane adam futbolcu mu?Futbolcuysa oynadıkları futbol mu?Yönetim,başkan zamanında uyumuş takım oluşturamamış,Rijkaard hala daha sahaya 11 isim çıkarmaktan başka ne yapacak,yapacaksa artık ne zaman yapacak biri anlatsın bize.
Maça gelirsek Galatasaray ın hiçbir futbolcusundan,pozisyonundan,oyunundan bahsetmek mümkün değil.Yok çünkü hiçbirşey yok.Koskocaman bir hiç.
Karabükspor u anlatmalı.Emenike ve Sedlak resmen Galatasaray savunmasıyla oynadı.Kedi fare misali.Emenike ye dokunamadı bile hiçkimse.
Boks maçları olur ya.Bi sağ sol çekersin rakip sersemleşir.Galatasaray 70 dakika böyleydi.Son anlarda kıpırdanma oldu bir zahmet ama işe yaramadı.İyi ki de yaramadı çünkü 1 puan alsak Karabük'e yazık olurdu.
Kaçan gollere de çok yazık oldu.3-4 tane çok net pozisyon kaçtı.O zaman dua ettim atsanıza 5-6 tane de değişsin artık birşeyler diye...
Aynı tas aynı hamam.Hayalet takım hayalet hoca hayalet yönetim...Saldım çayıra Mevlam kayıra misali...Taraftardan farkları yok maç olsa da izlesek diyorlar.Geçen haftaki Galatasaray ın geçici bi heves olabileceğini düşünmüştüm.Yanılmadım.
Şampiyonluk değil ilk 2 bile hayal bu takımla bu hocayla bu yönetimle yine bu sene...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Çok kötü bir sonuç bence...

Galatasaray gibi bir takımın yanında Karabük nedir ki diyesi geliyor insanın ama lafı yutturuyorlar adama ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt