• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Karbonn’dan Titanium S5i Android çift SIM destekli akıllı telefon

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Karbonn’dan Titanium S5i Android çift SIM destekli akıllı telefon
Karbonn, Hindistan’da yeni akıllı telefonunu satışa sundu.

Hindistan’da pazarın büyüklüğü sebebi ile yüksek satış rakamlarına ulaşan bir çok lokal akıllı telefon üreticisi bulunmakta. Bu üreticilerden bir tanesi olan Karbonn yeni cihazları ile pazar payını arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde firmadan yeni bir akıllı telefon duyurusu daha geldi.



Karbonn’un yeni akıllısı Titanium S5i olarak adlandırılmış. Yeni akıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve FWVGA (480×854 piksel ) çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelmekte. Sistem belleği olarak 512MB tercih edilirken, dahili veri kapasitesi hakkında ise bilgi verilmemiş. Ancak, 4GB olması büyük ihtimal dahilinde.

Karbonn Titanium S5i akıllı telefonun arka yüzünde 8MP kamera bulunurken, ön yüzünde de 0.3MP ikinci bir kamera yer almakta. Google’ın Android 4.2 Jelly Bean mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon 2.000mAh batarya ile geliyor.

çift çekirdekli işlemci içeren yonga setine sahip olan yeni akıllı telefon ayrıca çift SIM kart desteği ile de gelirken, fiyatı da yaklaşık 129$ olarak belirlenmiş.

Karbonn’dan Titanium S5i Android çift SIM destekli akıllı telefon - MaxiCep
 


Uhops

Uhops

Üye
Bende samsung karbon ve titanyumdan s5 yapık sandım :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Tipe bak, adı da S5. :gun1:
 
  • Beğen
Tepkiler: GDDR5
jailbroken

jailbroken

Üye
Fiyat/performans olarak alınabilecek bi telefon çünkü 0 aliyorsunuz. Ama 512mb ram yetmez fwvga ekran da 5 inc de yetmez yani bize gelmez o telefon :D
 
fk555897

fk555897

Üye
Tip olarak çok kötü ama fiyatı çok ucuz.
 


Üst Alt