seni çok kavle almışlar kendi ni dahi sanıyor sun sen kimsinki muhatap olmayacakmış
senin gibi biri wp8 alacağım deyince yırtınmıyorum alma diye sanene kardeşim sanane alırsa diğerleri babanın babanın mı yada ya çocuk sun yada çocuk gibi birisin
wp düşüş haberi de fake hemen fanlığı nı yansıtma android düşse ne wp düşse ne
ne adamlar var yaw
seni çok kavle almışlar kendi ni dahi sanıyor sun sen kimsinki muhatap olmayacakmış
senin gibi biri wp8 alacağım deyince yırtınmıyorum alma diye sanene kardeşim sanane alırsa diğerleri babanın babanın mı yada ya çocuk sun yada çocuk gibi birisin
wp düşüş haberi de fake hemen fanlığı nı yansıtma android düşse ne wp düşse ne
ne adamlar var yaw
Bence yakın zamanda gelme ihtimali var. Çünkü Xperia Z çıktıktan sonra S III ün bir önemi kalmadı. Samsung'un bir atak yapması lazım. Telefon olarak Sony Xperia Z ye bakmanı öneririm.
Beyler lütfen yazışmalı kavga etmeyelim herneyse tekrardan yorumlarınıza teşekkür ederim sizleri gerçekten kaale alıyorum büyük ihtimalle s4 ü bekliyeceğim yorumlarınız için tekrar tkerar teşekkür ediyorum
Elbette bu işler beklemekle olmuyor allahıma binlerce şükür para sıkıntımızda yok parayı verdik bile nede olsa yabancıda değil amcamda ama bekleyeceğiz belkide note2 alırım