Kararsızım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
Kararsızım
Selam arkadaşlar ben aslında bu akşam üzeri note2 alacaktım fakat babamla konuştum s4 ü beklsek olmazmı para şuanda amcamda 1800tl vermiş bulunmaktayız fakat s4 ümü beklsem bilemedim eğer bu akşam amcam note2 i getirirse note2 almış olucağım getirmezse s4 peki s4 nezaman çıkar?

Bence note 2 yı al şahane cihaz.s4 çıkıcak mı o bile belli değil

MrExpert

Üye
S4 tanıtıldıktan 1-2 ay sonra tr ye gelir

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ki tanıltılmadı bile.

Ki Note2 çok güzel telefon bence.
Elbette note2 çok güzel tel babamda çok büyük diyyiır ama mben zamanla alışılır diyiyorum şahsen inşallah bu gün note2 im gelmez

meme4

Üye
s4 çıkacak diye bekleyeceksen bu mantıkla s5 çıkcak s6 çıkcak teknoloji beklemez ihtiyacın varsa al note 2 yoksa zaten almana gerek yok bence

Xelord

Üye
Elbette note2 çok güzel tel babamda çok büyük diyyiır ama mben zamanla alışılır diyiyorum şahsen inşallah bu gün note2 im gelmez
Note 2 5,5inç s3 4,8di heralde bu sene alayı 5inç civarı olacak zaten yani diyeceğim o dur ki: s4de note2den çok küçük kalmaz.

- - - Eklendi - - -

Sanmıyorum s3 tanıldıktan hemen sonra türkiyeye geldi ama
Öyle olsa bile daha tanıtılana kadar s4 ne kadar farklı olacak ki note2den çok büyük bir artısı mı olacak?

PriZm

Üye
Öyle olsa bile daha tanıtılana kadar s4 ne kadar farklı olacak ki note2den çok büyük bir artısı mı olacak?
Tabiki Note 2 ile çok fark olacak.

En az HD ekran
4-8 çekirdek işlemci
Mali-658T GPU

ve yeni yazılımla gelen yazılımsal yenilikler.

Mali 658T gpu kullanmayacaktır bence samsung max.nexus 10'daki mali 604 kullanıcaktır diye düşünüyorum.
Bide yazılımla gelicek yenilikler demişsin.Aynı özellikleri note 2 de s4'den kısa bir süre sonra alıcaktır.Yani beklicem derken kafayı yemeye gerek yok.
Note 2'yi al rahat et o da uzun süre götürür seni rahatça.

Türe

Üye
Açıkçası s4 ü bekle ufuk

PriZm

Üye
yazılımla gelen bütün özellikleri vermez.o zaman S4 ü satamaz zaten.Kullanıcıların ilgisini çekecek özellikleri sadece S4 de tutması lazım.

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
Saolun tavsiyeleriniz için ama büyük ihtimalle bekliyeceğim daha kesin değil lg nexus4 benlik telefon değil ben zaten büyüklüğü dert etmiyorum ama populerlikde var nede olsa babam benim için sorun değil dedi sen nasıl istersen öyle yap dedi inşallah s4 yakın zamanda gelir şuan hatta kayboldu nedeolsa telefonsuzsum ama sabırlı olmak gerek allahın izniyle s4ü bekliyeceğim parayıda şimdiden verdik hayırlısı

gkcll

Üye

Tabiki Note 2 ile çok fark olacak.

En az HD ekran
4-8 çekirdek işlemci
Mali-658T GPU

ve yeni yazılımla gelen yazılımsal yenilikler.

emek verdim yazdım o konu kapanmış burdan cevaplayayım nawy

1 android kullandığım için sana yalan borcum yok
2 sen lumia 920 yi kurcalamaya kullanma mı diyor sun
3 ben fııs keşimesini ilk defa senden duyuyorum
4 ben bu forma 2005 ten üyeyim ve can çatlasa cep genel bölümünde 20 25 mesajım vardır ön izleme deyip , abartıp kendini masum gösterme
5 ben android fanları konu açıp wp8 nokia herneyse firmalara dalga geçiyor lar ve o arada wp8 ve lumia lar güzel yükseliş te iyi satıyor dedim bu niye ağrına gidiyor
6 ben not ikiye teneke demedim yapı konuşma kalas dedim çünkü ekran resmen berbat
çözünürlülük 720x1280 bu 3.8 veya 4.0 inç ekranlar da var
piksel nedir 267 Ppı bu pixsel giriş seviyeli telefon larda var
ve durmadan wp8 de eleştirdiniz flaş player de yok benim için kalas
madem iyi birisin saygı duy ben lumia 920 ye kalas diyenlere senin gibi dikkat etmiyorum bile...

Kerim.

Üye
Gkcll Allah askina hangi androidi kullandin?soyle bakalim bi?

- - - Eklendi - - -

Ahahahahah note2nin ekrani berbatmisya sen kadar sallayan birini gormedim.pentile diziliminden haberin yok galiba?hersey ppi degil.

PriZm

Üye

1)Hiç sanmıyorum.2 kelimede seni yalancıya çıkarırım.
2)Kurcalamadım.Bir güzel aldım 1 saat kullandım.sağ-sol yapmadım ekranda.
3)dur post'unu bulursam hatırlamana yardımcı olurum
4)tabi tabi..
5)O zaman istatistikler yalan söylüyor.benim ağrıma giden yok.uydurman rahatsız ediyor.
6)Bence sen yaşama.Sana şimdi Pentile ve RGB ne desem onu bile bilemezsin.O Yüzden ekran vs kötüleyeceğine sus biraz araştır öğren daha iyi.
7)ben dedimmi? Lumia 920 nin sevdiğim bütün özelliklerini ÖVDÜM bile.

8)Bay bay.Muhattabım değilsin.

gkcll

Üye
Gkcll Allah askina hangi androidi kullandin?soyle bakalim bi?

- - - Eklendi - - -

Ahahahahah note2nin ekrani berbatmisya sen kadar sallayan birini gormedim.pentile diziliminden haberin yok galiba?hersey ppi degil.

galaxy s kullan dım aslında bi arkadaş la 3 günlüğüne değişmiştik benim tel 603 dü
bende opera mod yapıyor dum internet bedava tam açıklamak istiyorum ama android de mod çalışmıyor du zaten o günlük değişim de telefon çok donma takılma yapıyor du yani 50 mb yi 3 4 dk indiriyor dum galaxy s de zaten o hız yoktu neyse arkadaş sen bu işler den anlıyor sun 50 tl vereyim 603 ü bana ver bende sana s i vereyim dedi yani bedava internet için çok istedi bende para almadan takas ettim rom felan yüklerim dedim yükledim ama yine çok yavaş tı uygulama ları kendi kapardı tarayıcı dan beni atardı 603 de 8 saat lik internet müzik dinleme sms felan 11 de şarj biter di galaxy s de öğlen 3 4 ü geçmezdi sonra gittim zararı na tekrar 603 aldım ve şuan 603 ve lumia 620 kullanıyorum 620 inanılmaz valla
tahmin lerimin üzerinde çıktı

- - - Eklendi - - -

aslında sen çok bencil sin ve kendi ni çok zeki sanıyor sun şuan çatlak sanda sana tek kelime yok sen millete iyi görünen biri sin ama saman altından su yürüten birisin
tabi tabi ne
2005 den üyeyim can çatlasa hepsi 80 mesajım ancadır tüm formda
n72 me burdan az uygulama yüklemedim ve o zamanda sizin gibi insanlar yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...