lordufuk
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sanmıyorum s3 tanıldıktan hemen sonra türkiyeye geldi amaS4 tanıtıldıktan 1-2 ay sonra tr ye gelir
Aynen ki tanıltılmadı bile.S4 tanıtıldıktan 1-2 ay sonra tr ye gelir
Elbette note2 çok güzel tel babamda çok büyük diyyiır ama mben zamanla alışılır diyiyorum şahsen inşallah bu gün note2 im gelmezAynen ki tanıltılmadı bile.
Ki Note2 çok güzel telefon bence.
Note 2 5,5inç s3 4,8di heralde bu sene alayı 5inç civarı olacak zaten yani diyeceğim o dur ki: s4de note2den çok küçük kalmaz.Elbette note2 çok güzel tel babamda çok büyük diyyiır ama mben zamanla alışılır diyiyorum şahsen inşallah bu gün note2 im gelmez
Öyle olsa bile daha tanıtılana kadar s4 ne kadar farklı olacak ki note2den çok büyük bir artısı mı olacak?Sanmıyorum s3 tanıldıktan hemen sonra türkiyeye geldi ama
Tabiki Note 2 ile çok fark olacak.Öyle olsa bile daha tanıtılana kadar s4 ne kadar farklı olacak ki note2den çok büyük bir artısı mı olacak?
yazılımla gelen bütün özellikleri vermez.o zaman S4 ü satamaz zaten.Kullanıcıların ilgisini çekecek özellikleri sadece S4 de tutması lazım.Mali 658T gpu kullanmayacaktır bence samsung max.nexus 10'daki mali 604 kullanıcaktır diye düşünüyorum.
Bide yazılımla gelicek yenilikler demişsin.Aynı özellikleri note 2 de s4'den kısa bir süre sonra alıcaktır.Yani beklicem derken kafayı yemeye gerek yok.
Note 2'yi al rahat et o da uzun süre götürür seni rahatça.
Tabiki Note 2 ile çok fark olacak.
En az HD ekran
4-8 çekirdek işlemci
Mali-658T GPU
ve yeni yazılımla gelen yazılımsal yenilikler.
emek verdim yazdım o konu kapanmış burdan cevaplayayım nawy
1 android kullandığım için sana yalan borcum yok
2 sen lumia 920 yi kurcalamaya kullanma mı diyor sun
3 ben fııs keşimesini ilk defa senden duyuyorum
4 ben bu forma 2005 ten üyeyim ve can çatlasa cep genel bölümünde 20 25 mesajım vardır ön izleme deyip , abartıp kendini masum gösterme
5 ben android fanları konu açıp wp8 nokia herneyse firmalara dalga geçiyor lar ve o arada wp8 ve lumia lar güzel yükseliş te iyi satıyor dedim bu niye ağrına gidiyor
6 ben not ikiye teneke demedim yapı konuşma kalas dedim çünkü ekran resmen berbat
çözünürlülük 720x1280 bu 3.8 veya 4.0 inç ekranlar da var
piksel nedir 267 Ppı bu pixsel giriş seviyeli telefon larda var
ve durmadan wp8 de eleştirdiniz flaş player de yok benim için kalas
madem iyi birisin saygı duy ben lumia 920 ye kalas diyenlere senin gibi dikkat etmiyorum bile...
Gkcll Allah askina hangi androidi kullandin?soyle bakalim bi?
- - - Eklendi - - -
Ahahahahah note2nin ekrani berbatmisya sen kadar sallayan birini gormedim.pentile diziliminden haberin yok galiba? hersey ppi degil.
1)Hiç sanmıyorum.2 kelimede seni yalancıya çıkarırım.
2)Kurcalamadım.Bir güzel aldım 1 saat kullandım.sağ-sol yapmadım ekranda.
3)dur post'unu bulursam hatırlamana yardımcı olurum
4)tabi tabi..
5)O zaman istatistikler yalan söylüyor.benim ağrıma giden yok.uydurman rahatsız ediyor.
6)Bence sen yaşama.Sana şimdi Pentile ve RGB ne desem onu bile bilemezsin.O Yüzden ekran vs kötüleyeceğine sus biraz araştır öğren daha iyi.
7)ben dedimmi? Lumia 920 nin sevdiğim bütün özelliklerini ÖVDÜM bile.
8)Bay bay.Muhattabım değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?