Kararsız Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Kararsız Kaldım
Selamlar!
Arkadaşlar benim aklıma takılan bir şey var. Ben tablet alacağım ilk başta bayağı karasız kaldım iPad4 32GB mı, Samsung Galaxsy TAB 10.1 mi diye. Ama iPad4 32GB'ta karar kıldım. Apple ürünlerini çok beğeniyorum zaten. Ama şimdi de Tegra 4 çıktı. Bu yeni çıkacak olan oyunları iPad 4 en yüksek kalitede açar mı? Mesela benim en sevdiğim oyunlardan biri Dead Trigger. Bu oyunun 2 si çıkacak. Oyunun tanıtımında Tegra 4 diye tanıtmışlar hep. Endişelendim, iPad4 en yüksek çözünürlükte kasmadan sorunsuz bir şekilde kaldırır mı? Bir de oyun oynamak ben en sevdiğim şeylerden biri. Zaten bunu gittiğim yerlerde canım sıkılmasın oyun oynayayım, film izleyeyim, kitap okuyayım falan diye alıyorum. Bunları çok iyi bir şekilde Tegra 4 bir tablette mi yoksa iPad4'te mi yaparım? Eğer Tegra 4 derseniz hangi marka? Arkadaşlar iPhone Genel&Destek forumu diye iPad4 taraftarı olmayın lütfen objektif olursanız çok sevinirim benim için çok önemli.
Bir de şunu söyleyeyim: Modern Combat 5 ve diğer serilerini açar mı?
Şimdiden Teşekkürler, İyi Forumlar!

ozakin70

ozakin70

Üye
Şunu söyleyim bence tablet almak ve pcdeki rahatliga kavusmak icin erken daha gelismesi lazim ama almak istiyorsan tablet konusunda kesinlikle Apple Ipad almalisin hatta almisken Ipad 4 un 32 ligini al keyfine bak eger acil degilse Ipad 5 i bekle kullanici arkadaslar varsa bende yorumlarini bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Ragnar Lothbrok
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Benim bir tanıdığımda ipad2 var çok beğendim. Yani alacağım ama iPad5 e param yetmez. Bir de o dediğim oyunları iPad4 32GB kaldır değil mi rahat?

ozakin70

ozakin70

Üye
kesinlikle öneririm eğer paran yeterse 64 lüğü öneririm ama 32lik sana yeter

umutbabaaa

Üye
Bak şimdi ipad 4 çıktı.
Apple ipad 3 ü siteden kaldırdı!
İpad 4 alırsın.İpad 5 çıkar seninde kaldırırlar
tabletini ama şunu söylemek gerekirse
dünyanın en iyi tableti ipad 4 dür..
Ama çok büyük bro hantal gibi :D (1 güne 2 güne alışırsın)
İstediğin oyunu oynatır..
Biz burda ne kadar konuşsak boşdur
Youtube yi aç ve ipad 4 gaming lere bak browserlere bak
kararını sen ver (yanlış anlama emir cümlesi değil istiyorsan yani) :D
Bence bekle ipad 5 çıkarsa çok üzülürsün..

He birde hiç bir android cihaz dead triggeri kasmadan açamaz (s4 ve htc one) hariç diğer tüm telefonlarda oyunun başlangıcında kasar..
Android kullanıyorum bunları söylüyorum...

fk555897

fk555897

Üye
Endişelenmene gerek yok. Çünkü şu anda Tegra 4 işlemcili bir tablet yok. Bence iPad 4 al. Hem daha hızlı hem de kamerası vs daha iyi.

Symbianize

Symbianize

Üye
iPad 4ün kasacağı açamayacağı oyun yok en az 1 senede böyle gider

MrExpert

MrExpert

Üye
İpad4 en az 2 yıl hiçbir sıkıntı yapmaz.

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için çok tesekkur ederim. Ayrıca burası destek forumu neden emir olarak anlayayım ki. iPad5 32 GB wifi ortalama kaç para çıkar ve ne zaman çıkar? Ona göre ya bekleyeceğim ya da iPad 4 ün cazibesine daha fazla dayanamayacağım.

Tekrar tesekkurler.

umutbabaaa

Üye
Yardımlarınız için çok tesekkur ederim. Ayrıca burası destek forumu neden emir olarak anlayayım ki. iPad5 32 GB wifi ortalama kaç para çıkar ve ne zaman çıkar? Ona göre ya bekleyeceğim ya da iPad 4 ün cazibesine daha fazla dayanamayacağım.

Tekrar tesekkurler.

Bence Beklemelisiniz
Şimdide Alsanız Pişman Olmazsınız
Ama ipad 5 çıkarsa vay halinize!

MrExpert

MrExpert

Üye

Tekrar tesekkurler.

Eylülde tanıtılır türkiyeye gelmesi Kasım - aralığı bulur ülkemize apple ürünleri geç geliyor fiyatı 1300tl civarı olur.

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatı 1300 civarı olur da hangi özelliklerle. Benim aradığım özellikler 32 GB ve sadece wifi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt