ya bütçede sorun yok one nin dediği gibi telefon en fazla 5inch olmalı ama ben büyük ekranlı telefonları çok seviyorum ama taşıma sorunu var belki sensation xl alırım kulaklıkları çok güzel dayımda o telefonu kullanıyor çokta memnun
lumia 920 al derim kimse kullanmadan kötülemesin bak kardeşim benim iş yerinde iphone ci arkadaş var iphone 5 çıktığı için 4si değiştireceğim dedi bende o kadar para ile daha güzel te al lumia 920 al dedim telefon dan haberi yokmuş internet ten bir hafta inceleme den sonra karar verdi aldı yıllardır bu telefon neredeymiş dedi
bende 1 saat liğine istedim ama 5 saat verrmedim wp8 mükemmel olmuş o kadar güzel iç dünyası varki yaşa gör kimse denenemeden kötülemesin
nokia güzel bir iş çıkarmış windows mağza hariç kendi uygulama ve oyun çıkarıp yayınlıyor sürekli ekleniyor ben gezerken bir uygulama bir oyun geldi
Nokia ayrıcalıkları diye ortam kurulmuş inanılmaz olmuş değerlendirme ler 5 yıldız yorum lar övgü dolu
Yani kesinlikle kimse görmeden kötülemesin çünkü millet düşman oldu gitti Nokia ya şu gerçeği de unutma sana Lumia iyi değil diyenlerin eline alıp da kullanmışlığı var mı onu düşüm ama Lumia al diyenlerin çoğu Android den geçmiştir o kişilerin tavsiyelerini dikkate al derim...