kararsız kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tn_bsk

tn_bsk

Üye
    Konu Sahibi
kararsız kaldım
arkadaşlar ben biraz araştırma yaptım aklımda htc 8x ve 8s nokıa lumia 920 ve 820 samsung galaxy s3 ve noteII kaldı lütfen bana yardımcı olun

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ben samsung galaxy s3 kullaniyorum gayet guzel bir cihaz rootda kolay romuda kolay yukleniyor.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
oncelikle birbirleriyle ayni kategoride olmayan 6 cihaz secmişsin. Onceliklerin kullanim alişkanliklarin ve amacinla birlinte butceni de belirtirsen daha kolay yardim alabilirsin.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bunların içinden şiddetle Note 2 tavsiye ederim :oke:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Öncelikle HTC 8S ve Nokia 820'yi çıkar. Galaxy S III , Nokia Lumia 920 ve Galaxy Note 2 bunlar arasında seçim yap. Ayrıca ne amaçla kullanacaksın ve bütçe nedir ? Bunları belirtirsen daha iyi cevaplar gelecektir.

Kerim.

Kerim.

Üye
Benim onceligim note2 olurdu

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Note 2

genso

Üye
öncelikle htc ve nokiayı çıkar eğer telefonu çok kullanıcaksan s3 uytgun değil çünkü hem yanma sorunu var hemde şarjı az dayanıyor yani note 2

Seglopsi

Seglopsi

Üye
kardeş kendi fikirlerimi şöyle açıklayım; L920, L820, 8X, 8S bu 4 cihaz arasında liderliği yapan cihaz L920. Note2 yi kendi fikrimdir asla telefon olarak görmüyorum. 5.5" ekran çok büyük geliyor bana. Bence bir telefonun maksimum ekran büyüklüğü 5", en ideal büyüklüğü de 4.7" dir. Anlayacağın geriye 2 telefon kalıyor SGS3 ve L920..
Eğer oyun ve performans arıyorsan SGS3, multimedya ve yenilik ise aradığın L920. Benim düşüncelerim bunlar. Seçim yine de senin :)

tn_bsk

tn_bsk

Üye
    Konu Sahibi
ya bütçede sorun yok one nin dediği gibi telefon en fazla 5inch olmalı ama ben büyük ekranlı telefonları çok seviyorum ama taşıma sorunu var belki sensation xl alırım kulaklıkları çok güzel dayımda o telefonu kullanıyor çokta memnun

gkcll

gkcll

Üye
ya bütçede sorun yok one nin dediği gibi telefon en fazla 5inch olmalı ama ben büyük ekranlı telefonları çok seviyorum ama taşıma sorunu var belki sensation xl alırım kulaklıkları çok güzel dayımda o telefonu kullanıyor çokta memnun

lumia 920 al derim kimse kullanmadan kötülemesin bak kardeşim benim iş yerinde iphone ci arkadaş var iphone 5 çıktığı için 4si değiştireceğim dedi bende o kadar para ile daha güzel te al lumia 920 al dedim telefon dan haberi yokmuş internet ten bir hafta inceleme den sonra karar verdi aldı yıllardır bu telefon neredeymiş dedi

bende 1 saat liğine istedim ama 5 saat verrmedim wp8 mükemmel olmuş o kadar güzel iç dünyası varki yaşa gör kimse denenemeden kötülemesin
nokia güzel bir iş çıkarmış windows mağza hariç kendi uygulama ve oyun çıkarıp yayınlıyor sürekli ekleniyor ben gezerken bir uygulama bir oyun geldi
Nokia ayrıcalıkları diye ortam kurulmuş inanılmaz olmuş değerlendirme ler 5 yıldız yorum lar övgü dolu
Yani kesinlikle kimse görmeden kötülemesin çünkü millet düşman oldu gitti Nokia ya şu gerçeği de unutma sana Lumia iyi değil diyenlerin eline alıp da kullanmışlığı var mı onu düşüm ama Lumia al diyenlerin çoğu Android den geçmiştir o kişilerin tavsiyelerini dikkate al derim...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
NOKİA AYRLICAKLARI diye ortam kurulmuş inanılmaz olmuş değerlendirme ler 5 yıldız yorum lar övgü dolu
YANİ KESİNLİKLE KİMSE GÖRMEDEN KÖTÜLEMESİN ÇÜNKÜ MİLLET DÜŞMAN OLDU GİTTİ NOKİA YA ŞU GERÇEĞİ DE UNUTMA SANA LUMİA İyi DEĞİL DİYENLERİN ELİNE ALIP DA KULANMIŞLIĞI VARMI ONU DÜŞÜN AMA LUMİA AL DİYENLERİN ÇOĞU ANDROİD DEN GEÇMİŞTİR O KİŞİLERİN TAVSİYESİNİ DİKKATA AL DERİM...

Forum kuralları gereği; Büyük harf kullanımı yasaktır :nono: :ünlem:

tn_bsk

tn_bsk

Üye
    Konu Sahibi
gkcll doğru söylüyorsun peki lumia 820 nasıl ben sd'den baktım l920 daha güzel görünüyo tolga küçükyılmazda öyle diyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt