kararsiz kaldim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzk582

Üye
    Konu Sahibi
kararsiz kaldim
arkadaslar bi n8 birde curve 8520im var 8520 yi satip bi smartphone alicam su 3u arasinda kaldim : iphone 4 noka n9 galaksi s2 hangisini onerirsiniz ve neden

anılbaran

anılbaran

Üye
ya n9 gercekten guzel bak harbı guzel ama uygulama sıkıntısı var mı bılemem n9 önerebilirm

oda olmassa iphone derim :oke:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
iphone 4 - galaxy s2 - n9 :ehe

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Galaxy S2'nin Dual Core'u bekleneni veremediği söyleniyor ben de videolarında malesef etkilenmedim. Iphone 4 kesinlikle f/p olarak kötü bir telefon.
Bu yüzden stabilite+tasarım+kamera+sağlamlık+yeterli donanım olarak baktığımda Nokia N9 diyorum.
N9>Galaxy S2>Iphone 4

MezraL123

MezraL123

Üye
N9 güzel telefon.. Corning gorilla glass olsun super amoled olsun 1 ghz işlemcisi olsun sağlamlık olsun meego olsun. Nokiaların kullanılabilirliği fazla. Alırsan pişman olmadan aylarca rahat rahat kullanır sever ve sıkılmazsın da. Ama bi gerçek var ki super amoled 1 ghz gibi teknolojileri samsung geçen sene kullanıyodu ve galaxy s2 super amoled plus dual core 1.2 ghz işlemci vs kısaca donanım olarak n9dan da iphone 4tende daha ileride. Android olması ayrı bi güzellik. Özellikleri say say bitmez. Eline alıp denediğinde sende anlarsın farkını. İphone kesinlikle tavsiye etmem. Dayanıksız uğraştırıcı ve bana göre yetersiz bi telefon. Almadan önce iyice araştırılması gerekiyo. Şahsi görüşüm hata yapıp yanlış işletim sistemi seçmemen..

Almadan önce hepsini tek tek denemeni öneririm. İhtiyaçlarına göre hangisinin uygun olduğunu biraz kurcalayınca anlarsın..

Bence: Galaxy s2 > N9 > İphone 4

y n s c n

y n s c n

Üye
SGS2'deki kamera pembeleşme olayından dolayı tavsiye etmem. İPhone 4 :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt