kararsız kaldım lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
kararsız kaldım lütfen!
> 8820 , Samsung i900 , B 5310 , D980(eski bir telefona benziyor ama özellikleri) , Htc Touch Diamond sizce hangisi uzun bir süre sıkılmadan kullanmak istiyorum her tür özelliği olsun ve sağlam olsun :)

bybilal

bybilal

Üye
sana sıkılmadan kullancağın tek telefon nokıa serisinden öneririm. uguluma olsun oyun olsun temalar olsun sürekli yenilenen sürekli değişiklik yapabilceğin telefon nokıadır. samsundla okadar oynuyamaz müdahale edemessin. Alanı kısıtlı. NOKIA nın uguluma oyun program tema görsellik açısından sahası çok geniş. x6 , 5800 n97, veya n8 muhteşem bi telefon. Bunları alabilrsin sıkılmicağın telefonlardır..

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
5800 düşünüyorum ama i900 özellikleri daha cazüp gibi geldi işletim sistemi standart samsung değil tema sorunu olur mu bilmiyorum ama

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sana bu seçeneklerden Htc Touch Diamond u tavsiye ederim

--------------- Ekleme ---------------

5800 düşünüyorum ama i900 özellikleri daha cazüp gibi geldi işletim sistemi standart samsung değil tema sorunu olur mu bilmiyorum ama
Ha ama bana sorarsan fiyat olayınıda işin içine katarsak en ideal telefon hemde symbian 5800 olur.

bybilal

bybilal

Üye
tema sorun olur senin için. Sana tavsiyem nokıa N serisi bi telefon al. 5800 olabilir. artık 5800 a n97 nn yazılımı soktular yakında x6 nın yazılımını entegreliyolar yabancı sitelerde. 5800 dan sıkılmadım hiç bi şekilde. x6 alabilrisn mesela. x6 tam dört dörtlük bi telefn. Dokunmatiği 5800 a göre daha hassas daha iyi kamerası var daha ince çok hoş.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
fiyatıda ona göre hoş :D:D

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
peki D980 nasıl bir telefondur oda mı tema sorunu çıkarır acaba

bybilal

bybilal

Üye
peki D980 nasıl bir telefondur oda mı tema sorunu çıkarır acaba

kardeş ben samsungu bi kez kullandım ve direk bıraktım. Samsundung çoğu telefonuna tema sorunu var. sadece samsung wawe de yok bu sorun onda bada işletim sistemi var onlarda tema sorun olmuyo . Diğer serilenin %90 nında tema yükleyemesin. nokıadan bütün telfonarına nerdeyse tema var

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum aslında 5800 da almak istiyorum ama i900 arasında çok kaldım işletim sistemi window mobile fln olduğu için yani alırsam o fiyata alıcam ztn onuda o yüzden

E63 nasıl bir telefondur önerirmisiniz 5800 kadar değildir ama fiyat gayet iyi 380 tl:D

5800 kutu içeriklerin mağazadan mağazaya değişiyor mu gold dan alan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim ve de kalem i kesin veriyorlar dimi kulaklık sarj fln

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeşim sen 5800 x6 yada wave bu 3 den birini al derim

rasid96

rasid96

Üye
i900 tavsiye etmem ve nokia almanı öneniriyorm,tema,uygulama vs her yönden daha iyi olduğunu düşünüyorum. model olarak 5800(dokunmatik) veya 5730(klavyeli) tavsiye edebilirim.

supersamo48

supersamo48

Üye
tema sorun olur senin için. Sana tavsiyem nokıa N serisi bi telefon al. 5800 olabilir. artık 5800 a n97 nn yazılımı soktular yakında x6 nın yazılımını entegreliyolar yabancı sitelerde. 5800 dan sıkılmadım hiç bi şekilde. x6 alabilrisn mesela. x6 tam dört dörtlük bi telefn. Dokunmatiği 5800 a göre daha hassas daha iyi kamerası var daha ince çok hoş.

i900 tema sorunu çıkartmaz.Hatta tema olarak zenginleştirilebilecek en iyi telefon.Alıntı yaptığım arkadaş sen hayatında i900 kullandın mı Allah aşkına?Ama ben 5800 kullandım.Farklı bir hava , telefonla uğraşmak istiyorsan symbian alma :D bu nokiada donanım dışında N97 side aynı N8 ide 5800 ıda.İçi dışı aynı insan bi android winmo felan koyar.Alıcaksan i900 tavsiye ederim.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
para sorunun yoksa x6 8 gb derim eger varsa en uygunu 5800 xpressmusıc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt