Karar verildi ... Fenerbahçe ligden düşmüyor , Şampiyonlar ligine gidiyor ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Karar verildi ... Fenerbahçe ligden düşmüyor , Şampiyonlar ligine gidiyor ...
M.ALİ AYDINLAR : HERHANGİ BİR DELİL YOK ...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Spor Toto Süper Lig in planlandığı şekliyle devam edeceğini, şike iddialarına yönelik disiplin soruşturmasını Cumhuriyet Savcılığı’nın iddianamesini hazırlayıp mahkemece bu iddianamenin kabul edilmesinden sonra başlatacaklarını açıkladı.

TFF Yönetim Kurulu’nun, Spor Toto Süper Lig’de yer alan kulüplerin başkanları ve yöneticileriyle İstinye’deki binasında bir araya gelmesinin ardından gerçekleştirdiği toplantı sona erdi.

Toplantının ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Aydınlar, ligin planlandığı şekliyle devam edeceğini belirtirken, takımların Avrupa kupalarındaki durumlarıyla ilgili olarak, ligin tescil edildiği şekilde Uefa ya bildirildiğini açıkladı.
Aydınlar, soruşturması devam eden şike iddialarıyla ilgili olarak da "TFF’nin elinde herhangi bir delil ve belge bulunmamaktadır. Bu nedenle herhangi bir işlem başlatılamamaktadır. Bu konudaki disiplin soruşturması Cumhuriyet Savcılığı’nın iddianamesini hazırlayıp, mahkemece bu iddianamenin kabul edilmesinden sonra başlatılacaktır" dedi.

Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamasından satırbaşları:
- Federasyonun elinde belge ve delil bulunmamaktadır. Bu konudaki disiplin soruşturması Cumhuriyet Savcılığı'nın iddianameyi hazırlayıp mahkemece kabul edilmesinden sonra başlatılacaktır.

-Alacağımız kararların toplumun bütün kesimlerini mutlu etmeyeceğinin bilincindeyiz.
- Bugün birlik ve beraberlik günüdür; bu konuda tüm kamuoyunun desteğini rica ediyoruz.
- Bu süreçte UEFA ve FİFA ile sürekli temas içinde bulunacağız.
- Lig planlandığı şekilde 5 Ağustos'ta başlayacaktır
- 31 Temmuz'da Süper Kupa finali Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacaktır.
- Lig planlandığı şekliyle devam edecektir. Böylece ligi şaibe altında bırakmayacağız.
- Lig bu haliyle tescil ederek UEFA'ya bildirilmiştir.
- Alacağımız her karar birilerini üzecek birilerini mutsuz edecek.
- Ben bu konuda herkesin sağduyulu olmasını bekliyorum.

akula

akula

Üye
acaba düne kadar dalga geçen arkadaşlar neden yorum yazmadılar acaba :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Geçmiş olsun...
İnşallah bir daha böyle olaylar yaşanmaz...

fireman87

fireman87

Üye
Su an için belli değil deniyor, ya ben yanlış okuyorum yada siz.. Ntvspor..

akula

akula

Üye
- Federasyonun elinde belge ve delil bulunmamaktadır.

arslansem

arslansem

Üye
M.A.Aydınlar: "Aziz Yıldırım'a yaptığımz ziyaret tamamen insani bir ziyarettir. Kulüp başkanıdır, benim de kulübümün başkanıdır"
Şaşılacak bi durum yok dün başkan rengini belli etti :evet:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
delil çok ama sorun yok bu olsa gerek.geçmş olsun taraflara .cezası olanlar çekyo zaten uzulmedm

greenmile

greenmile

Üye
haluk ulusoy gibi olacağına adam bırak fenerliyim desin yere bakandan korkacaksın

haltie

haltie

Üye
eski konulardaki mesajlarımda belirtmiştim hiç bişey ne yazık ki bu işler bizde böyle.

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
fenerin kadrolaşmayı gördük işte tff'ye kadar sıçramış.m.ali aydınlar telegolde açıkladı.adam alenen fener benim kulübümdür diyor, şike yapanlar kendilerini bağlar kulüp etkilenmez diyor daha ne desin?

bi tek işin içine uefa ve fifa'nın girme ihtimali var.inşallah öyle bişey olur.biz kendi pisliğimizi temizleyemedik, suçluları cezalandıramadık bari onlar yapsınlar.

greenmile

greenmile

Üye
haluk ulusoy neydi zamanında o da mı fenerliydi?

arslansem

arslansem

Üye
Murat her insan illa ki bir takım tutar.Bu işle uğraşanlar takım tutamaz diye bir kural mı var?Böyle alenen belli etmez etmemeli.Benim kulübümün başkanıdır demek çok büyük yanlış

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
greenmile

greenmile

Üye
iyi de Semih bizde o adamın icraatlarından anlıyorduk zaten Galatasaraylı olduğunu,şimdi bu adam Feneri düşürsün,Beşiktaşı ve Trabzonu düşürsün.Bu mudur olay?:) İnan öyle bi ligten sizde zevk almassınız:) ki daha belli değil 3.dalgada neler olacağı:)

'Davut

'Davut

Üye
Bu adam başından beri Fenerbahçeli olduğu belliydi... Adam Tek aday girdi Diğer 17 kulüp niye bunu kabul etsin o zaman...
Net karar mı bu bilmiyorum ... Zaten başından beri adamı gözaltına aldılar diye hemen şike diyorlar. Kimi gözaltına almadılar... Geçmiş olsun size Size ve de Sizlere....(;

Masha

Masha

Üye
bunun olması gerekiyordu zaten :oke:

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
arslansem

arslansem

Üye
iyi de Semih bizde o adamın icraatlarından anlıyorduk zaten Galatasaraylı olduğunu,şimdi bu adam Feneri düşürsün,Beşiktaşı ve Trabzonu düşürsün.Bu mudur olay?:) İnan öyle bi ligten sizde zevk almassınız:) ki daha belli değil 3.dalgada neler olacağı:)

Şu,bu takımlar küme düşsün diyemeyiz biz Murat.Hak eden eğer haksızlık yapmışsa cezasını en kötü şekilde çeksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt