Karar Veremedim :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baranselona

baranselona

Üye
x5 ile çekilmiş bi kaç foto bence kamerası olldukça yeterli anı yakalamak için...(özellikle insan özneli fotoğrafları çok daha iyi çeker)

----------Eklendi @ 10:38:42 ---------- Yazıldı @ 10:30:56 ----------

ayrıca bu yaz x5 ile çekildiğim 20-25 kadar fotoğrafı fotoğrafçıya verip bastırdım ve aldım yanında 20 tanede 10.2 mp digtal kamerayla çekilmiş foto vardı karşılaştırdım nerdeyse hiç fark yok anı yakalamak için ideos x5 in kamerası oldukça yeterlidir ... ve görüyorum ki bazı arkadaşlar daha telefonu eline almadan nasıl fotoğraf çektiğini görmeden yorum yapabiliyorlar...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Haklısın.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
x5 ile çekilmiş bi kaç foto bence kamerası olldukça yeterli anı yakalamak için...(özellikle insan özneli fotoğrafları çok daha iyi çeker)

----------Eklendi @ 10:38:42 ---------- Yazıldı @ 10:30:56 ----------

ayrıca bu yaz x5 ile çekildiğim 20-25 kadar fotoğrafı fotoğrafçıya verip bastırdım ve aldım yanında 20 tanede 10.2 mp digtal kamerayla çekilmiş foto vardı karşılaştırdım nerdeyse hiç fark yok anı yakalamak için ideos x5 in kamerası oldukça yeterlidir ... ve görüyorum ki bazı arkadaşlar daha telefonu eline almadan nasıl fotoğraf çektiğini görmeden yorum yapabiliyorlar...

Cep telefonu fotografçılıgı adı altında bi konu var orayı biraz takip 5800 ve diger telefonların performanslarını gör ve ideso'u onlarla bir karsılastır.

baranselona

baranselona

Üye
Cep telefonu fotografçılıgı adı altında bi konu var orayı biraz takip 5800 ve diger telefonların performanslarını gör ve ideso'u onlarla bir karsılastır.

zaten sürekli takip ediyorum gerek burdakini gerekse DH dekini gerekli karşılaştırmalarıda yapıyorm... ayrıca oralarda yapılan paylaşımlar telefonlarıyla en güzel kareleri yakalamaya çalışan yada yakalayan fotoğraflarla dolu benim buraya koyduğum yada sizin önceki sayfada paylaştığınız resim tamamen gösterme tanıtım amaçlı çekilmiş fotoğraflar...

boroborox

boroborox

Üye
kararsızlık sana mahsus değil inan...

kpln04

kpln04

Üye
En kötü karar kararsızlıktan iyi midir?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Ya arkadaşlar telefon oyun içinmidir herkes oyun için alıyo bunun mantığı ne? Oyun için psp al daha iyi :hmmm

baranselona

baranselona

Üye
Ya arkadaşlar telefon oyun içinmidir herkes oyun için alıyo bunun mantığı ne? Oyun için psp al daha iyi :hmmm

herkesin belirli beklentileri vardır telefondan mesela büyük ekran-hızlı internet-kaliteli program-kaliteli oyun-özelleştirebilme vb... sizin dediğiniz gibi olsaydı psp-mp3-kamera-gps aletlerini ayrı ayrı taşımamız gerekirdi.. ve insanlar alırken bu özelliklerin olmasını ve olmuşken ucuz-dolgun özellikli olmasını ister..

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Benim için telefon arama,mesajlaşma,müzik dinleme ve arada sıradada internete girmedir. Oyun dedinmi pc ve ps3 haricinden zevk almam

blackaid

blackaid

Üye
X5 te oyunları daha iyi oynarsın gio da iyi ama x5 kadar değil optimus me de çözünürlük düşük oyunlarda sıkıntı olur

coacoa

Üye
x5 kardesim arkadaslarını ezersin

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
onurgunay35

onurgunay35

Üye

Bu resimlerin mi yanına yaklasamaz 5800.
Kusura bakma ama ayakta uyuyosun kardesim.

Arkadaşım bu çektiğim fotoyu çıkıp balkona direk çektim kasmadım uğraşmadım fazlasını beklemek yanlış olur arkadaşımdada 5800 var onlada kaç kere çekildik abartmayın bu kadar.

----------Eklendi @ 01:04:54 ---------- Yazıldı @ 01:02:11 ----------

bu sesın karsıya sorunlu gıtmesı/gıtmemesı çin telefonlarının genell problemi :/

----------Eklendi @ 02:04:07 ---------- Yazıldı @ 02:03:16 ----------

gercekten boyle cekıyorsa berbatmış gio bıle daha ıyı

----------Eklendi @ 02:04:40 ---------- Yazıldı @ 02:04:07 ----------

ki baktım ozellıklerden x5 ile çekilmiş

Abartmayın lütfen o kadarda değil hiç uğraşmadan çektim arkadaş rica etmişti.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nalcam 22 isimli arkadasın paylasımları var konuda 5800 ile onunda pek kastıgını düsünmüyorum çekerken.
5800'ın carl zeiss tessar optik lensi var odak mesafesi ve algılama mesafesi oldukça iyi.Abartmak gerekli bence.
Ola ki Nokia 5800'a çok iyi olmayan bir gpu koysaydı 5800 ve diger carl zeiss'lı telefonlar en iyi kamera telefonları olurdu.
720P video'da dahil buna.
Diger özelliklere deginmek istemem ama kamerası iyi degil x5'in.

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus me.. Hıc pısman olmazsın Android 2.2 froyo sayesınde uygulama ve oyunda sıkıntın olmaz.. google market saolsun. Tasarımı ekran kalıtesı ve parlaklıgı,wifi hızı ve şarj suresı memnun kalacagın ozellıklerı.. 3 ay kullandım optımus black almak ıcın sattım telı.. fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırısı tavsıye ederım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt