Karar anı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Karar anı!

Galatasaray derbisinde ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartın ardından maçın hakemi Halis Özkahya’ya gösterdiği tepki nedeniyle 11 maç oynamama cezasına çarptırılan Raul Meireles için kader günü. Karşılaşmanın hakemi Özkahya’nın, “Bana tükürdü, kendi dilince bir şeyler söyledi, ‘gay’ işareti yaptı” raporu sonrası PFDK’nın verdiği cezanın kaldırılması için Tahkim Kurulu’na itirazda bulunan Portekizli yıldız, kesinlikle tükürmediğini söylemişti. TRT Spor’da yayınlanan görüntülerde de, Meireles’in böyle bir eyleminin olmadığı açıkça görülüyordu.

Kanaat tükürme olmadığı yönünde

Tahkim Kurulu, cumartesi günü yaptığı toplantıda, yayıncı kuruluştan yayınlanan ve yayınlanmayan tüm maç görüntülerini isteyip, bugün bir kez daha toplanma kararı almıştı. Yayıncı kuruluşun kendisinden istenen tüm görüntüleri gönderdiği, Kurul üyelerinin toplantı öncesi bunları izlediği öğrenildi. İzlenen görüntüler sonrasında üyelerin genel olarak, Raul Meireles’in itirazını haklı bulduğu ve tükürme eyleminin gerçekleşmediği yönünde kanaate vardıkları belirlendi. Tahkim Kurulu’nun bugünkü toplantısında, Portekizli yıldıza verilen 11 maçlık cezanın tükürük eyleminden verilen 8’inin kaldırılması bekleniyor.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hep birlikte görelim .
Suçu var ise cezasını çekmeli .

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
bu goruntulerde tukuren kim o zaman tukurmediyse ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Buna sen, ben karar vermeyeceğiz .
Tahkim kurulu verecek ne yazık ki .

Görüntülerden tükürdüğü net olarak belli olmuyor . Puu diyor ...
Eğer tükürdüğü kanaati getirilirse zaten cezası onaylanır ...

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Buna sen, ben karar vermeyeceğiz .
Tahkim kurulu verecek ne yazık ki .

Görüntülerden tükürdüğü net olarak belli olmuyor . Puu diyor ...
Eğer tükürdüğü kanaati getirilirse zaten cezası onaylanır ...

sonucta burda kesinlikle tukurmemistir denecek bi durum yok.orda bir eylem oldugu ortada.ordaki eyleminde ne oldugunu Halis Ozkahya raporunda belirtmis. Hakem raporunun bi anlami olmicaksa rapor tutturulmasin o zaman hakemlere .

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Rapor da yalan beyan var ise ne olacak?
Bu ülkede art niyetli hakem çok . Bunun bir çok örneğini yaşadık biz Fenerbahceliler olarak ...

benighted

benighted

Üye
tükürmediği ayan beyan ortadayken hala tartışılması çok komik.yaptığı hareketlerin cezası neyse hem tahkimden hem de kulüpten almalı ancak tükürmeyle ilgili bir ceza kesinlikle verilemez.ayrıca yalan beyanından dolayı hakemin görevine son verilmeli bundan sonra o kişinin sözlerinib herhangi bir güvenilirliği olmayacaktır.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
tükürmediği ayan beyan ortadayken hala tartışılması çok komik.yaptığı hareketlerin cezası neyse hem tahkimden hem de kulüpten almalı ancak tükürmeyle ilgili bir ceza kesinlikle verilemez.ayrıca yalan beyanından dolayı hakemin görevine son verilmeli bundan sonra o kişinin sözlerinib herhangi bir güvenilirliği olmayacaktır.

sen benim verdigim linkteki videoyu izle ondan sonra tukurmedigi ortada de

- - - Eklendi - - -

Rapor da yalan beyan var ise ne olacak?
Bu ülkede art niyetli hakem çok . Bunun bir çok örneğini yaşadık biz Fenerbahceliler olarak ...

Birakin artik bu paranoyayi.hicbir hakem olmayan seyi raporuna yazmaz. Oda sizin bizim kadar biliyodur goruntulerin izlenecegini,yalan beyan gibi durumlarda ne gibi yaptirimlarla karsilasacagini...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Caner olayın da küfür var dendi . Hani küfür adına ne çıktı . Raporunda küfür var yazdı aydınus efendi ...

Kaç haftadır maç alamıyor . Ne iş? Hani yalan beyan vermezlerdi? :)

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Caner olayın da küfür var dendi . Hani küfür adına ne çıktı . Raporunda küfür var yazdı aydınus efendi ...

Kaç haftadır maç alamıyor . Ne iş? Hani yalan beyan vermezlerdi? :)

Bu olayda adamla karsi karsiyasin sonucta. Onunla bu karsilastirilmamali.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hakem olmaya şeyi raporuna yazmaz diyen sensin, bende sana gayet güzel bir örnek verdim . :)

Neyse konu uzamasın daha fazla .
Perşembe günü karar verilecekmiş . Bekleyip görelim .

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Hakem olmaya şeyi raporuna yazmaz diyen sensin, bende sana gayet güzel bir örnek verdim . :)

Neyse konu uzamasın daha fazla .
Perşembe günü karar verilecekmiş . Bekleyip görelim .

karsilastirdigin durum birbirinden cok farkli. Firat Aydinusun durumu ile bu bir deil. Burda adam burun buruna. Ozaman sizin soyleminize gorede kirmizi yediginiz her macta hakem oyuncunun en yuksek cezayi almasi icin ugrayo demek oluyo. Ama boyle bi durum yok. Sonuc olarak hakemin oyuncuyla o anki iletisim durumu onemli...

benighted

benighted

Üye
hala tükürük var diyebilenler gercekten tarafsız olmayı başaramyanlardır.onlar sadece enginin cezasını hala hazmedemeyenlerdir.adamın tükürmrdiği belli zaten tahkimde ne yapacağını artık bilemediği için erteleyip duruyor kararı.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
hala tükürük var diyebilenler gercekten tarafsız olmayı başaramyanlardır.onlar sadece enginin cezasını hala hazmedemeyenlerdir.adamın tükürmrdiği belli zaten tahkimde ne yapacağını artık bilemediği için erteleyip duruyor kararı.

sen videoyu izledinmi ? o videoyu izledigin halde bu kadar emin konusuyosan asil olaya tarafli bakan sensin. Enginle alakasi yok bunun ayrica.

benighted

benighted

Üye
sen karşıdan çekilmiş videoyu izledin mi orada herşey açıkca belli senin videonun arkadan çekilmişden farkı yok belli değil.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
belli degil dimi ? tamam bisey demiyorum ben .zaten videoda hakemin gozunu kapatmasida tukurme anina denk gelmis nedense...

Asil tarafli yorumu kimin yaptigi ortada...

m542tf

m542tf

Üye
belli degil dimi ? tamam bisey demiyorum ben .zaten videoda hakemin gozunu kapatmasida tukurme anina denk gelmis nedense...

Asil tarafli yorumu kimin yaptigi ortada...

diğer taraftan çekilen videoyu da koyda tarafsızlık olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...