Karadenizde sel felaketi: 6 ölü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
Karadenizde sel felaketi: 6 ölü
Karadeniz’de sağanak yağmur sele neden oldu. Ordu, Artvin ve Bartın'da 6 kişi yaşamını yitirdi, sele kapılan 1 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

ARTVİN - Artvin’in Şavşat ilçesinde dün bentlerin yıkılması sonucu meydana gelen selde 2 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı. Sele kapılan 3 kişi ise kayboldu. Kayıp 3 kişinin bulunması için arama çalışmalarına sabah saatlerinde yeniden başlandı. Yapılan çalışmalar sonucu 2 kişinin cesedine ulaşıldı. Bir çocuk ise aranıyor.
ANNE VE OĞLU ÖLDÜ
Ordu’nun Perşembe ilçesinde ise bir evin çökmesi sonucu anne ve oğlu yaşamını yitirdi.

Sağanak yağmur, Bartın, Zonguldak ve Bolu'da da sele neden oldu. BATI KARADENİZ'İ DE VURDU
Bartın ırmağının taşması sonucu yaklaşık 300 ev ve işyerini su bastı. Ankara ve Sakarya'dan bölgeye kurtarma ekipleri sevkedildi.
Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde de çok sayıda ev ve işyeri su altında kaldı. Bolu'da etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Abant deresi taştı.
Dere güzergahında bulunan Akçaalan ve Dereceören köylerini su bastı.
Çok sayıda evin su altında kaldığı köylerde 20 kişinin kurtarıldığı, kurtarma çalışmalarının sürdüğü açıklandı.

Salihyet

Salihyet

Üye
:( Allah korusun, Allah göstermesin inşallah :S:

zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
amin salih olenlere allahtan rahmet yakınlarını bassaglıgı dılıyorum.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Allah rahmet eylesin.

zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
benımde yengemın ilçesi olayı duyunca hemen telefona sarıldım yaz tatılı dolayısıyla gıdıcektı bugunlerde aradım daha gıtmemıs allahtan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...