Karadeniz'de gemiler battı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Karadeniz'de gemiler battı !

14. haftanın erteleme maçında Trabzonspor, formda Gençlerbirliği'ne evinde teslim oldu. 2-0 geriye düştüğü maçta, son yarım saatte aklı başına gelen, bir gol bulan, 2 topu direkten Trabzonspor yine de puan çıkartamadı, Fenerbahçe maçı öncesi 3 puan hasreti 5. haftaya çıktı..

Trabzonspor: 1- Gençlerbirliği: 2

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: İlker Meral, Mehmet Cem Hanoğlu, İsmail Şencan

Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Celustka, Aykut, Colman, Volkan Şen, Halil, Alanzinho, Henrique

Gençlerbirliği: Ramazan, Cem Can, Kulusic, Aykut, Mehmet Sedef, Curri, Azofeifa, Hurşut, Yasin, Soner, Herve Tum

Gol: Dk. 14 Soner, 54 Yasin Öztekin (Gençlerbirliği), Dk.60 Colman (Trabzonspor)

greenmile

greenmile

Üye
sözde lig temizlenince trabzona bir haller oldu:hmmm ancak uyduruk penaltılar almaya devam ediyorlar

SHS

SHS

Üye
taka su alıyor :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Çok güldüm ya :ehe . Pazar bir an önce gelsin istiyorum :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Diablos'un bedduaları tutmaya başladı :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ben boş konuşmam :D

Consul9

Consul9

Üye
Siz gülün ama belki onceden fb karşısında 1 puanı yeterli gören ts şimdi bakın nasılda zorlayacak sizi

Sent from my iPhone using Tapatalk

greenmile

greenmile

Üye
ts mac mi vermis daha oncede simdi zorlamasin biz orayi cehenneme cevirecegiz bu maci bekliyoruz ne zamandir

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

haltie

haltie

Üye
Adrianın sut çok güzeldi ama tam çatal.Trabzon maçı alabilirdide olmamış.iki direkten dönen topu var.karşı karşıyalar var.gençlerbirliğide iyi takım son maçlarda iyi oynuyor.

Fenerbahçe için trabzonun yenilmesi daha kötü oldu.Çünkü artık trabzonun kazanması gereken bir maç.Bütün enerjilerini yansıtacaklar.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fark eder mi Halit :) Orası Kadıköy , çıkış mümkün mü ? Biz ligin başından beri bu maçı bekliyoruz . :D

haltie

haltie

Üye
Müneccim değilim ben Ali:ehe Her maç her sonuca gebedir.En azından futboldan bu kadar anlıyorum:ehe Maçın sonucu çok ilgilendirmiyor beni yine stadı yakmayında:ehe

• Beğen
Tepkiler: alien61
SHS

SHS

Üye
fairplay çerçevesinde olaysız,
bol çekişmeli ve pozisyonlu bir derbi olsun, sadece futbol oynansın ve konuşulsun..
Temennilerim bunlar :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sizi de yakarız , stadı da . O yönden sıkma canını Halit:)

haltie

haltie

Üye
:zuhaha: tamam ali tamam yakarsınız:kop2:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bu adam siyah beyaz . Beşiktaşlı olmalı :ehe .

greenmile

greenmile

Üye
bir sonraki maçta bayanlarımızın olacağı kesin,olsunda intikam için bedel ödemeye razıyız.

Sözde temiz ligte ts yi görüyoruz bu arada

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Pazara ne kaldı ki :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...