Karadeniz(Laz) Şiveli Navigasyon Symbian v3 belle...

Sponsorlu Bağlantılar

ömnb

ömnb

Üye
    Konu Sahibi
Karadeniz(Laz) Şiveli Navigasyon Symbian v3 belle...
Arkadaşlar elimde Karadeniz Şivesi Olan Navigasyon Ses Dosyaları Mevcut Acaba Diyorum Sitemizdeki Saygın Kişiler Herhangi Bi Navigasyon programına Bunları Yerleştirebilirmi..

Maksat Symbian Belle için Laz Şiveli Navigasyon çıkarma

Eğer Yardımcı Olacak Kimse Varsa Aşağıda Paylaşıyorum Ses Dosyaların Teşekkür Ederim...

alternatif

ömnb

ömnb

Üye
    Konu Sahibi
bununla ilgili bir program var zaten. ovi maps ile ilgiliydi adını hatırlamıyorum ama kendi sesini bile navigasyon yapabiliyorsun o programla. bir arattır kendi sesinizle navigasyon diye mutlaka bulursun.
al ben buldum hatta
http://www.maxicep.com/symbian-3-ha...di-sesiniz-ile-yollari-tarif-edin-531274.html

teşekkürler ama o program mağazadan silinmiş diyor içerik yok bunu nasıl bulabilirim elinde olan varsa paylaşabilirmi acaba rica etsem ne olur

23palulu23

23palulu23

Üye
evet bu program bana da lazım nerden bulabiliriz ?

ömnb

ömnb

Üye
    Konu Sahibi
hiç kimse yardımcı olmuyor off :( hiç kimsede yokmu bgu program

esatgelmedi

Üye
baktım ama maalesef yok

antifener_ali

Üye
kardeşim ben de aradım baya ama bulamadım sen en iyisi türkçe-sokak adlarıyla ile devam et

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Arkadaşlar şu an bizim bunu kullanma olasılığımız 0. Iphone da vardı bu laz şivesi ama mağazasının kendisi veriyordu... Araştırdım ben de baya ama uygulama yok verilen yöntemler de fos...

ömnb

ömnb

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkür ederim kimsede yok herhalde ne yapalım ucunda ölüm yokya bizde türkçe sokak adlarıyla kullanırız. herkese cevapları için çok teşekkür ederim kolay gelsin. konu kilitlene bilir.

juju6611

juju6611

Üye
Kimse Bunu yapamaz Mı ki :S

Üst Alt