'Karadeniz derbisi' başladığı gibi bitti

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
'Karadeniz derbisi' başladığı gibi bitti
19. Haftanın kapanış maçında , 10 kişi tamamladığı maçta deplasmanda Çaykur Rizespor ile 0-0 berebere kaldı.

Süper Lig'in 19. haftası, Rize Yeni Şehir Stadı'nda oynanan nefes kesen bir 'Karadeniz derbisine' sahne oldu. Süper Lig'de 133 gündür dış sahada galip gelemeyen ile ligin alt sıralarına saplanan Çaykur Rizespor'un karşılaşmasında gol sesi çıkmadı.

İlk yarısı karşılıklı ataklarla, yüksek tempolu geçen mücadelenin ikinci yarısında Çaykur Rizespor daha üstün oynayan taraf oldu. Özellikle LuaLua ile bordo-mavili kalede tehlikeler yaratan Rizespor, girdiği tehlikeli pozisyonlardan faydalanamadı.

YUSUF KIZARDI
Karşılaşmanın 79. dakikasında Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan, Sercan Kaya'ya yaptığı faul sonrasında gördüğü ikinci sarı kartla takımını 10 kişi bıraktı. 51. dakikada LuaLua'ya yaptığı faul sonrası ilk sarı kartını gören genç oyuncu, 39. dakikada Florent Malouda'nın yerine oyuna girmişti.

ENGİN BAYTAR SAKATLANARAK OYUNDAN ÇIKTI
Bu mücadelede tüm gözler eski Trabzonsporlu Engin Baytar'ın üzerindeydi. Ara transfer döneminde G.Saray'dan Çaykur Rizespor'a imza atan yetenekli oyuncu, mücadelenin 46. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Engin Baytar'ın yerine Sercan Kaya oyuna dahil oldu.

Trabzonspor'un yeni transferi Özer Hurmacı 67. dakikada Emre Güral'ın yerine oyuna girdi. Genç oyuncu etkili bir performans gösteremedi.

0-0 biten karşılaşma sonrası 29 puana yükselen Trabzonspor 8. sırada kaldı. 17 Puanlı Çaykur Rizespor ise 15. sıradaki yerini korudu.

İLK TEHLİKE OLCAN'DAN
9. dakikada Kadir Keleş'in sol taraftan ceza sahasına yaptığı ortaya, Olcan Adın kafa ile vurdu. Bu oyuncunun vuruşunda top üstten auta gitti.

RİZE TEHLİKELİ GELDİ
18. dakikada Lualu'nın pasında Liban Abdi, ceza sahasına girmeden sol çaprazdan vurdu, top az farkla üstten auta çıktı.

ENGİN'İN ORTASI...
26. dakikada sol taraftan Engin'in kullandığı köşe atışında, Görkem'in kafa vuruşuyla filelere gitmekte olan topu Caner son anda çizgi üzerinde çıkardı.

EMRE 6 PASTAN KAÇIRDI!
31. dakikada Malouda'nın sol taraftan ceza sahasına yaptığı ortada topla buluşan Emre Güral, kaleci Serkan ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda top üstten auta gitti.

OLCAN İYİ VURDU!
40. dakikada Olcan Adın'ın ceza sahası içine sol çaprazdan girdikten sonra attığı sert şutta, top az farkla yandan auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

ONUR KORNERE ÇELDİ
48. dakikada sol kanattan Sercan Kaya'nın ortasında Kweuke topu göğsüyle Lualua'ya indirdi. Bu oyuncunun plase şutunda kaleci Onur topu güçlükle kornere çeldi.

OLCAN GÜZEL BİR ŞUT DAHA
50. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Olcan Adın'ın ceza sahası dışından yaptığı şut az farkla auta gitti.

LUALUA'DAN TEHLİKELİ PLASE
57. dakikada Çaykur Rizespor'dan Kweuke'nin pasıyla buluşan Lualua'nın falsolu vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.

ONUR KALESİNDE BAŞARILI
62. dakikada ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Ali Adnan'ın sağ üst köşeye yaptığı vuruşu Onur güçlükle kornere çeldi.

KWEUKE'DEN BİR KAFA..
64. dakikada Lualua'nın sağdan ortasında topa iyi yükselen Kweuke'nin kafa şutu kale direğinin hemen yanından auta gitti.

YUSUF ERDOĞAN OYUNDAN ATILDI
79. dakikada Sercan Kaya'ya faul yapan Yusuf Erdoğan ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı.

ONUR KALESİNDE DEVLEŞTİ
86. dakikada Lualua'nın ortasında arkada sarkan Sercan Kaya'nın şutunu Onur çıkardı. Dönen topa bekletmeden vuran Kweuke'nin şutu auta gitti.

Kalan dakikalarda gol olmayınca maç 0-0 sona erdi.


DEPLASMAN KABUSU DEVAM ETTİ
Karadeniz derbisinde yarın Çaykur Rizespor'a konuk olan Trabzonspor, deplasman fobisine son veremedi. Sezonun ilk yarısında dış sahada yaptığı 8 maçın 6'sını kaybeden bordo-mavililer, tek galibiyetini önünde 1-0'la alırken, ile golsüz berabere kalmıştı. 133 gündür dış sahada kazanamayan Fırtına, Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalarak zirve yarışından bir adım daha uzaklaştı.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Maç kesinlikle Rize'nin hakkıydı.
Hezimet olabilecek maçı , Onur kurtardı diyebiliriz . Sadece ikinci yarı rahat 5-6 olurdu maç... Bir kaleci bir takımın yarısıdır sözünü bir kez daha doğruladı Onur ...
 
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Maç kesinlikle Rize'nin hakkıydı.
Hezimet olabilecek maçı , Onur kurtardı diyebiliriz . Sadece ikinci yarı rahat 5-6 olurdu maç... Bir kaleci bir takımın yarısıdır sözünü bir kez daha doğruladı Onur ...
aynen Ts geçen haftanın aksine çok kötüydü. Onur birçok maçta olduğu gibi gene iyiydi
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Onur çok ayrı bir faktör trabzon için ...
Onur'u çıkar , farklı bir kaleci koy , Trabzon kümeye oynar ...
Ne defans yapabiliyorlar , ne de gol bulabiliyorlar ... Çok sıkıntılı bir durum var Trabzon da ...
Her zaman diyorum bu zihniyette oldukları sürece daha çok böyle gider Trabzon takımı...
Başta kafalar değişmeli...
 
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
471
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
457
Kingmortall


Üst Alt