15097
Üye
Evet Türklerin yaptığı filmler korkunç oluyorben 1.'i izledim 2.'ye cesaretim yok.birde 8. Sınıftayken dabbe'yi izlemiştim geceleri korkudan uyuyamiyordum. Şu an üni 2. Sınıftayım . Benim bu tür filmlerden korkma nedenim . Dinimizi genel aldığı için. Dünyanın en
korkunç filmlerini de izledim türk korku filmleri kadar beni geren olmadı. Tamamen dini mevzu. Yabancılar hristiyan , yahudi vs. Oldukları için hiç mi hiç korkmuyorum gülüp geçiyorum eminim sizde öylesiniz
Bence işin içine cin girdi mi korku hissettiriyor yoksa alt tarafı bir film.
Evet Türklerin yaptığı filmler korkunç oluyor
aynen, Amerika'ya gidip ödül mü alsak!!!şu paranormal aktivity amerikada tek başına izleyenlere ödül veriyorlarms. Bence abartıyorlar hiç de korkunç değil
evet hristiyan vb. cin ,korku filmlerinden filan korkmuyorum çünkü çok saçmalıyorlar ama büyü,musallat ve bu bizim dinimizle ilgili olduğundan korkuluyor ha bi de dabbe var ilkini izlediğimdd ben de etkisinden uzun süre çıkamamıştım 2.nin fragmanını izledim açıkçası tırstım ama 2. Paranormal activite ve karadedelerin karışımı gibi olmuş esinlenilmiş birincisi daha etkiliydi...
aynen, Amerika'ya gidip ödül mü alsak!!!
Daha heyecanlı olur o zamanAma filmin çekildiği o yatakodasında izletiyorlar. O evde
Evet.Ruh cin şeytan falan olmasa korkmicam da ister istemez bi ürperti geliyor insanın içineBence işin içine cin girdi mi korku hissettiriyor yoksa alt tarafı bir film.
Yuh!!! Tek başına bi de, ya korksa bağırsa kimse olmayacak mıayrıca dublaj'da işi bozuyor. Orjinal konuşma tabiki daha ürpertici
- - - Eklendi - - -
ama filmin çekildiği o yatakodasında izletiyorlar. O evde
Evet.Ruh cin şeytan falan olmasa korkmicam da ister istemez bi ürperti geliyor insanın içine
- - - Eklendi - - -
Yuh!!! Tek başına bi de, ya korksa bağırsa kimse olmayacak mıKafayı yer ordaki insan
Salladın demekbilmiyorum. Salladım . Ama ödüllü olduğu doğru ki öyle biryerdır ki ödül versinler
O kadar mı korkunçİlk İzlediğimde Arkadaşlarımla İzlemiştim 3 Arkadaş Tuvalete 3 Kişi Gittik O Gün 2 Kişi Kapıda Bekliyodu Biri İçeri Giriyodu Tek Tek Değişerek Girdidik Akşam Dışarı Çıkıyoduk Apartmandan Koşarak uzaklaştık 3 Gün Etkisinden Çıkamadım Hatta Konu Dışına Bununla İlgili Bi Konuda Ben Açmıştım
herkes gerçek diyor gerçek olabilir tabi ama illaki olduğu gibi aktarılmaz iş biraz senaryoya dökülür. Biliyorsunuzki diziler bile ne hale getiriliyor bakınız muhteşem yüzyıl, yaprak dökümü, daha niceleri var...
Yani olay gerçektir ama değiştirilmiştir abartılmıştır ama gerek yok izlemeye tuvalete giderken yusuflamanın ne anlamı varAyrıca bu varlıklardan korktuğunuz zaman içinizden gelerek felak-nas süresini okuduğunuz zaman gerçekten geçiyor ama korktuğunuzdan dolayı okumayın içinizden geldiği için okuyun korkunca içinizden zaten geliyor
Kişiler oyuncu değil miydi yoksaYapılan resmî açıklamalarda
filmde oyuncu olmadığı ve
filmin 1989 yılında çekilen üç
kasetin derlenmesi ile
oluşturulduğu açıklanmıştır.
Filmin içerisinde görülen kişilerin bu kasetlerde yer alan
ve olayı bizzat yaşayan
gerçek kişiler olduğu savunulmaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?