Karadedeler Olayı(İzlerken tüylerim diken diken oldu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

15097

Üye
Evet Türklerin yaptığı filmler korkunç oluyor

EneSinan

Üye
şu paranormal aktivity amerikada tek başına izleyenlere ödül veriyorlarms. Bence abartıyorlar hiç de korkunç değil

EneSinan

Üye

ayrıca dublaj'da işi bozuyor. Orjinal konuşma tabiki daha ürpertici

- - - Eklendi - - -

aynen, Amerika'ya gidip ödül mü alsak!!!

ama filmin çekildiği o yatakodasında izletiyorlar. O evde

WaLLcoT

Üye
4ü çıkacakmış fragmanın sonuna dikkat 4 piramit oluyor sanırım Tod da illüminatici olmuş

15097

Üye
Bence işin içine cin girdi mi korku hissettiriyor yoksa alt tarafı bir film.
Evet.Ruh cin şeytan falan olmasa korkmicam da ister istemez bi ürperti geliyor insanın içine

- - - Eklendi - - -

ayrıca dublaj'da işi bozuyor. Orjinal konuşma tabiki daha ürpertici

- - - Eklendi - - -

ama filmin çekildiği o yatakodasında izletiyorlar. O evde
Yuh!!! Tek başına bi de, ya korksa bağırsa kimse olmayacak mı Kafayı yer ordaki insan

EneSinan

Üye

Evet.Ruh cin şeytan falan olmasa korkmicam da ister istemez bi ürperti geliyor insanın içine

- - - Eklendi - - -

Yuh!!! Tek başına bi de, ya korksa bağırsa kimse olmayacak mı Kafayı yer ordaki insan

bilmiyorum. Salladım . Ama ödüllü olduğu doğru ki öyle biryerdır ki ödül versinler

aleranol

Üye
çok saçmaydı ya invitation only, kanlı ayakkabılar vb.filmlerden sonra komik bi filmdi resmen. Lan sen mi çevirdi resmi... Abii resimler niye ters.. Abiii... Sonra dayı bana vurmaya başladı köylüler beni görünce kaçıyolar.
Saçma pf..

DDorlion

Üye
İlk İzlediğimde Arkadaşlarımla İzlemiştim 3 Arkadaş Tuvalete 3 Kişi Gittik O Gün 2 Kişi Kapıda Bekliyodu Biri İçeri Giriyodu Tek Tek Değişerek Girdidik Akşam Dışarı Çıkıyoduk Apartmandan Koşarak uzaklaştık 3 Gün Etkisinden Çıkamadım Hatta Konu Dışına Bununla İlgili Bi Konuda Ben Açmıştım

15097

Üye
O kadar mı korkunç

herkes gerçek diyor gerçek olabilir tabi ama illaki olduğu gibi aktarılmaz iş biraz senaryoya dökülür. Biliyorsunuzki diziler bile ne hale getiriliyor bakınız muhteşem yüzyıl, yaprak dökümü, daha niceleri var...

Yani olay gerçektir ama değiştirilmiştir abartılmıştır ama gerek yok izlemeye tuvalete giderken yusuflamanın ne anlamı var Ayrıca bu varlıklardan korktuğunuz zaman içinizden gelerek felak-nas süresini okuduğunuz zaman gerçekten geçiyor ama korktuğunuzdan dolayı okumayın içinizden geldiği için okuyun korkunca içinizden zaten geliyor

15097

Üye

İzlediğim en saçma filmlerden biri vakit kaybı..

Yapılan resmî açıklamalarda
filmde oyuncu olmadığı ve
filmin 1989 yılında çekilen üç
kasetin derlenmesi ile
oluşturulduğu açıklanmıştır.
Filmin içerisinde görülen kişilerin bu kasetlerde yer alan
ve olayı bizzat yaşayan
gerçek kişiler olduğu savunulmaktadır.

15097

Üye
Kişiler oyuncu değil miydi yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...