Karabük'te şok! Emenike kadro dışı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Karabük'te şok! Emenike kadro dışı!
Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Emenike hakkında çıkan haberlerle ilgili konuştu.

















Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Emenike hakkında çıkan haberlerle ilgili konuştu. Hocası Yücel İldiz de genç golcünün durumuna değindi.


Hikmet Ferudun Tankut, yaptığı açıklamada, bugün basında yer alan Emenike ile ilgili haberlerin hiç birinin doğru olmadığını belirterek, şöyle konuştu:

''Futbolcumuzun transferiyle ilgili Fenerbahçe ile hiç görüşülmedi. Oyuncumuz Ankaragücü maçında sakatlanmıştır, Fenerbahçe karşılaşmasında da bu nedenle oynamamıştır. Bugün basında çıkan Emenike'nin Karabük'ten apar topar kaçtığı haberleri gerçekle bağdaşmamaktadır. Futbolcumuz tedavisi için İstanbul'a gitmiştir. Bu tip haberler moralimizi bozmak adına yapılıyor. Futbolcumuz 1987 doğumlu Emenike'nin bugün doğum günüdür, Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde basında yer alan haberler doğru değildir.'' Kulüp menajeri Seyit İçgül de yaptığı açıklamada, Emenike'nin sakatlığından dolayı 13 Mayıs Cuma günü deplasmanda yapacakları MedicalPark Antalyaspor maçında takımda yer alamayacağını kaydetti.
-İLDİZ: "SON 2 MAÇTA OYNATMAYACAĞIM"-
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz de Emenike hakkında açıklamalarda bulundu.
İldiz, Nijeryalı oyuncuyu son iki maçta oynatmayacağını söylerken, golcü futbolcunun geleceğiyle ilgili kararı yönetimin vereceğini belirtti.
-İLDİZ'DEN AÇIKLAMA-
Yücel İldiz, Çamlık Spor Sahası'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile maç öncesi söyledikleri gibi kıyasıya mücadele ettiklerini, güzel bir futbol akşamı geçirdiklerini söyledi.
Fenerbahçe maçının centilmenlik içinde geçtiğini, iki takımın da kazanma adına her şeyi yaptığını anlatan İldiz, şöyle dedi:

''Fenerbahçe biliyorsunuz Trabzonspor ile şampiyonlukta kıyasıya mücadele içinde. Kendi açımızdan baktığımızda, daha önce oynadığımız 32 maç gibi aynı şekilde Fenerbahçe maçında da kazanma adına her şeyi yaptık, kazanamadık. Ben hep 'futbol konuşulsun' dedim. Sadece Fenerbahçe maçı için söylemiyorum bunu, yendiğimiz, yenildiğimiz bütün müsabakalar için söylüyorum. Bizim karakteristik özelliğimiz var, rakibimiz kim olursa olsun kendi oyunumuzu oynuyoruz.

Fenerbahçe maçı da böyle oldu. Kalan iki maçımızda da aynı olacaktır. Son hafta Trabzonspor ile oynayacağız. Trabzonspor'u burada ağırlamaktan mutlu olacağız, o maçta da elimizden geldiği gibi oyun karakterimizi sahaya yansıtarak kazanma adına her şeyi yapacağız. Fenerbahçe, Türk futbolcusu, futbol camiası, Trabzonspor, bizim herkes dostumuz. MedicalPark Antalyaspor ile bu hafta maçımız var. Rakibimiz bizim hemen altımızda. Mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşma. Puan ya da puanlar almaya gideceğiz.''
-EMENİKE VE BÜLENT ATAMAN SPEKÜLASYONLARI-
Emenike ile ilgili maç sonunda da gerekenleri söylediğini belirten İldiz, şunları kaydetti:

''Fenerbahçe maçı öncesinde sordum kendisine, oynayamayacağını söyledi. Bu kadar basit. Emenike, kalan maçlarımızda da bizimle olmayacak. Bülent Ataman ile ilgili spekülasyonlar oldu. Ataman, bizim ikinci kaptanımız, güvendiğimiz arkadaşımız. Dün yöneticilerle de konuşmuş, bugün benimle de görüştü. Gelişen gereksiz hadiseler, söylemler moralini bozmuş. Kalan son iki hafta için izin aldı benden. Bu nedenle o da olmayacak. Emenike konusu da çok abartıldı. Zaten 2,5 aydır sakat kendisi. Biz bir ekibiz, takımız, yani bu konuda gerekenleri söyledik. Kararımız var, Emenike son iki hafta oynamayacak. Bundan sonrasını yönetim bilir.''
Bu arada Emenike, sakatlığı nedeniyle son iki maçta forma giyemeyeceğini söylemişti.
 


arslansem

arslansem

Üye
Ne olay oldu bu adam da arkadaş :naughty:
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
fenerbahçeye transfer olacak diye bilerek oynamadı maçta gol atsa fener berabere veya malup olsa adamı yerden yere vururlar be
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt