(Karabükspor - Galatasaray) 11‘ler belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
(Karabükspor - Galatasaray) 11‘ler belli oldu



Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta açılış maçında Galatasaray, deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya gelecek. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak olan karşılaşmayı hakem İlker Meral yönetecek.

GALATASARAY'IN 11'İ BELLİ OLDU

Karabükspor: Waterman, Mabiala, Erdem, İshak, Erkan, Sow, Hamroun, Musa, Furkan, İlhan, Eneramo.
Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Yekta, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Didier Drogba.

Saat: 20:00
Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakem: İlker Meral

SELÇUK DÖNÜYOR

Galatasaray'da sarı kart cezası nedeniyle geçen haftaki Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyen Selçuk İnan, Kardemir Karabükspor maçında takımdaki yerini alacak. Sarı-kırmızılı takımda 3 sarı kartı bulunan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo ise ceza sınırında bulunuyor. Melo, mücadelede sarı kart görmesi durumunda 26. haftadaki Kayserispor maçında görev yapamayacak. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Emre Çolak'ın ise tedavisine devam ediliyor.

SON 7 MAÇIN 3'ÜNÜ ASLAN ALDI!

Galatasaray, Kardemir Karabükspor ile ligde yaptığı son 7 maçtan 3'ünü kazandı. Sarı-kırmızılı ekip, rakibine 2010-2011 sezonunda Karabük'te 2-1 yenilip, İstanbul'da golsüz berabere kaldı. 2011-2012 sezonunun ilk yarısında Karabük'te oynanan karşılaşma 1-1 sonuçlandı, ''Cim Bom'' İstanbul'da 5-1 galip geldi. Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçtan konuk ekip 3-1 galip ayrıldı, Karabük'te ise gülen taraf 1-0'lık sonuçla Galatasaray oldu. Bu sezon İstanbul'daki maçta ise sarı-kırmızılı ekip 2-1 galip geldi.

20 PUAN DEPLASMANDA GİTTİ

Ligde oynadığı son deplasman maçında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, bu kulvarda rakip sahalarda 20 puan bıraktı. Ligde bu sezon toplam 12 deplasman müsabakasına çıkan "Cim Bom", 3 galibiyet, 7 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayıp, 20 puan kaybetti. Sarı-kırmızılılar, ligin ikinci yarısında çıktığı iki deplasman maçında Gaziantepspor (0-0), Medical Park Antalyaspor (2-2) ve Çaykur Rizespor (1-1) ile yenişemedi. Deplasmanda, ligin son iki sırasında yer alan ekipler Kayseri Erciyesspor (3-1) ve Kayserispor'u (4-2) mağlup eden Galatasaray ayrıca, 2-1 öndeyken çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Beşiktaş maçında da 3-0 hükmen galip sayıldı.

 


Üst Alt