Kara Kartal'ın yenileri bir harika!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kara Kartal'ın yenileri bir harika!
Beşiktaş'ta sezon hazırlıkları tam gaz devam ederken yeni transferler mercek altına alındı...








Bebe daha ilk idmanında klasını göstermeye başladı, günler geçtikçe takıma ayak uydurdu. Mustafa Pektemek çalışkan, Tanju ise göz kamaştırıyor. Veli Kavlak ile Burak Kaplan da alkış topluyor...

İşte Kara Kartal'ın yeni transferleri...
Kırk yıllık Beşiktaşlı gibi!
Bebe: Golcü futbolcu daha ilk günden takıma uyum sagladı. Fiziği ve tekniği ile dikkat çeken Portekizli, özellikle dün yapılan çift kale maçında birbirinden şık 3 gol attı. 2 şutu da direkten döndü. Portekizli futbolcu çok süratli, aynı zamanda hava toplarına hakim. Kanatların iyi çalışması durumda Bebe golleriyle Kartal'ı sırtlar.
Sol kanatta oynadı, idmanda 5 gol attı
Tanju: Beşiktaş'ın yıllardır yasadıgı sol kanat sorununa çare olacak gibi görülüyor. Teknik kapasitesi oldukça yüksek olan Tanju, antrenmanlardaki hırsı ile Havutçu'nun gözüne girdi. Sol kanatta görev yapan Tanju, çift kale maçta attıgı 5 golle yıldızlaştı.
Tayfur Havutçu ona çok güveniyor
Mustafa Pektemek: Gençlerbirliği'nden büyük umutlar ve 4 milyon Euro karşılığında transfer edilen Mustafa Pektemek, Fenerbahçe'nin elinden kapılmıştı. Siyah-Beyazlı taraftarların da heyecanla beklediği genç golcü, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ndeki hazırlık döneminin çalışkan futbolcuları arasında. Ancak önceki gün yapılan kondisyon çalışmalarında ayak bileğinden sakatlanan golcü futbolcu, dünkü sabah idmanına katılamadı. Takıma oldukça çabuk adapte olan ve arkadaşlarıyla iyi bir hava yakalayan başarılı futbolcu, eski takımı Gençlerbirliği'nde yaşadığı ciddi sakatlıkları tekrarlamazsa ilk 11'i zorlayacak kaliteye sahip. Pektemek'in bir diğer artısı da, Tayfur Havutçu'nun ona olan inancı...

Şansı az ama imkansız değil!


Mehmet Akyüz: Mert Nobre ile Bobo'nun gidişi sonrasında hücum hattında alternatif yaratmak isteyen Kara Kartallar, Bank Asya 1.Lig'de Tavşanlı formasıyla yıldızlaşan Mehmet Akyüz'ü renklerine bağlamıştı. İlk antrenmanlarında golcü futbolcu iyi niyetli ve istekli bir tablo çizdi. Ancak hücum hattı oldukça zengin olan Siyah-Beyazlı ekipte forma giymesinin güç olduğu kesin... Avusturya kampı, Mehmet Akyüz için belirleyici rol oynayacak gibi görünüyor.
Kilolarını verince gerçek kimliğine kavuşur
Sidnei: Stoper mevkiinde görev yapan Brezilyalı'nın kilo sorunu oldugu görüldü. Çift kale maçlarda kritik hatalar yapan Sidnei henüz tatil modundan kurtulamamıs gibi görünüyor. Ancak kalitesi ve kariyeri ortada. Avusturya kampında takıma adapte olup, defansa katkı saglayacağı kesin...
Guti'yi bile kesebilir!
Veli Kavlak: Orta sahanın her bölgesinde rahatlıkla görev yapan Veli Kavlak, kuşkusuz Havutçu'nun en büyük silahı olacak. Her iki ayağını da kullanan Veli, üstün top tekniği ile hazırlık döneminin ilk günlerini başarılı geçirdi. Tıpkı Guti Hernandez gibi forvet arkasında görev yapan gurbetçi oyuncu, istikrarlı futboluyla İspanyol süperstarı bile kesebilecek yetenekte olduğunu kısa sürede kanıtladı.
Sürpriz yapabilir
Burak Kaplan: Orta sahada görev yapan Burak, hazırlık döneminin yıldızları arasında yer alıyor. Bayer Leverkusen'den transfer edilen 20 yaşındaki genç futbolcu, üstün top tekniği ve kaleye attığı isabetli şutlarla dikkatleri üzerinde topluyor. Ayrıca mücadeleci bir oyun kimliğine sahip olan Burak, teknik direktör Tayfur Havutçu'nun umut bağladığı isimler arasında yer alıyor. Orta sahanın her bölgesinde oynayabilen Burak Kaplan bu çizgisini sürdürürse, yeni sezonun başlamasıyla birlikte Beşiktaş'ın ilk 11'inde kendisine yer bulabilir.


 
  • Beğen
Tepkiler: Mert ve Tuba.Erva


Mert

Mert

Üye
:eller:
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hadi inşallah :)
Gelen yabancılardan açıkçası umudum yok.Fakat yerlilerden beklentim var.
 
MetQ7

MetQ7

Üye
Kadro müthiş oldu.İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız
 
'Enver'

'Enver'

Üye
türkiyedeki en iyi kadro :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt