Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kar keyfi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiziltilki1
Üye
Konu Sahibi
Kar keyfi
Selam millet
istanbulda kar yağıyor. Ben salonun camından kar yağmasını seyrediyorum. Cay İciyorum. Sizede tavsiye ederim.
iyavuzoz
Üye
kar yağmasının nesi izlenebilir
Furkan Emekli
Üye
Aynen öyle hatta şimdi bi köpek geldi acıdım dolaptan et çıkardım ısıtıp verdim.
- - - Eklendi - - -
Pek belli olmuyor ama
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Enes
Üye
Bu da Sakarya Üniversitesi Kampüsten gelsin
Kiziltilki1
Üye
Konu Sahibi
Kar yağarken ağacları kaplaması sokakta bir yerlere yetişmek icin acele etmeye calısan ama kayıp dusmemek icin yavaslamak zorunda kalanları gordukce cay icerek icim ısınıyor. Bu arada sobadaki kestanelerin kokusu istahımı kabartıyor. Tabağa koydum. Yemede seyret.
Furkan Emekli
Üye
Kingmortall
Üye
burası tekirdağ
Furkan Emekli
Üye
Bizim bahçe
Metin MF
Üye
ben de adapazarındayım burda hiç kar yok
cukuleaks
Üye
Bizdede baya yağıyo
Metin MF
Üye
arkadaş ne nalet bi memlekette yaşıyorum ya
Kiziltilki1
Üye
Konu Sahibi
Niyeki camdan seyretmesi cok zevkli bu havada ya cocuklar gibi kartopu oynayıp kayacan yada benim gibi evde kalıp keyif yapacan.
cukuleaks
Üye
İstanbulda okullar tatil Hakkaride bide .
- - - Eklendi - - -
-KARS-
[h=3]Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Kars ve ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.[/h]-HAKKARİ- Hakkari'de etkili olan kar yağışından dolayı okullar 2 gün tatil edildi. Şehir merkezinde kar kalınlığının 1 metreye ulaştığı Hakkari'de kar yağışının önümüzdeki 2 gün içinde şiddetini artırarak devam edeceği, bu yüzden il merkezi, ilçe ve köylerde okullar Perşembe ve Cuma günü tatil edildiği bildirildi. -MALATYA- Malatya'nın Arapgir ilçesinde de yoğun kar yağışının devam etmesinden dolayı eğitime 2 gün daha ara verildi. İlçe Kaymakamı Ercan Turan, yaptığı açıklamada, yoğun yağış nedeniyle kar kalınlığının 75 santimetreye ulaştığı ilçede, yatılı bölge okulları hariç, ilköğretim ve lise okullarının Perşembe ve Cuma günü tatil edildiğini belirtti. -İSTANBUL- İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi.
Alınan bilgiye göre, İstanbul Valiliği'nin kentte sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle aldığı karar uyarınca, yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verilecek.
Razzers
Üye
dötümüz donuyor ama
Kerim.
Üye
Denizlide bugun bi 5 dakka falan yagmurla karisik yagdi.sonra yagmura cevirdi