Kapcorp ücretsiz ağdaki pcyi kontrol programı

Sponsorlu Bağlantılar

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kapcorp ücretsiz ağdaki pcyi kontrol programı
Program Kurulumu:
Programı kurun, kurulum sırasındaki kesinlikle ayarları değiştirmeyin. Program C:\KapCorp dizinine kurulacaktır. Bu klasör içindeki Firebird uygulamasını bilgisayarınıza kurun.
Daha sonra şifre giriş ekranındaki "Ayarlar" butonuna basın ve açılacak olan pencerede
sürücü kısmından "C" sürücüsünü seçin ve "Server IP Numarası" yazan kutuya ana makine olarak seçtiğiniz bilgisayarın iç IP numarasını yazın ve kaydet butonuna basın.

Kullanıcı Adı : admin
Şifre : 123

Ağ üzerinde çalıştırmak için, programın tamamını anamakineye ve terminal makinelere kurmanız lazım. Şifre giriş ekranında "Ayarlar" butonu ile ana makineyi programa tanıtmanız lazım.

D sürücünde, flashdiskte, anamakineden kısayol atarak terminal bilgisayarlarda çalışmaz.
Mutlaka C sürücüne kurulmalıdır.

Önemli! Programın çalışması için gerekli bir veritabanı uygulaması olan Firebird ilk kurulduğunda, güvenlik duvarı programlarınız uyarı verir. Firebird SQL Server, veri alışverişi yapmak için 3050 numaralı portu açar. Bu portun açılmasına izin vermezseniz program ağ üzerinde çalışmaz.

• Beğen
Tepkiler: rebel7999z, hep_sebep, ilkspaxe ve 1 kişi daha

baterist202

Üye
çok sagol güzel paylasım eline saglık

cocukca_ask17

Üye
sagol kardeşim eline sağlık

ulas19879

ulas19879

Üye
Kurdum Ama çalıştıramadım. Neyse Buna Benzer programlardan varsa onları deniyim.

korsantv94

korsantv94

Üye
Teşekkürler...

içel

Üye
teşekkürler

or-ay

Üye
ayarlarda sürücü nerede bulamadım..

lodos20

Üye
Saolun süper mişş

ttgg

ttgg

Üye
teşekkürler

Delibakır

Üye
cok yalan atiyorsunuz.! program acilmadi hata verdi ve pc agirlasti..!

glge-sly

Üye
bu nasıl program yha yapdıö olmadı

tomas_60

Üye
diğer makinelere farklı ip versek calısırmı ?

MUNOM

Üye
Arkadaşlar güvenlik duvarındaki portu açarak uzaktan pc nize bağlanacaklar haberiniz yok o çalışan diyenler de ya onu kuşşanıcısıdır ya da arkadaşıdır kanmayın böyle programlara hacklemek bu kadar basit oolsaydı sadece program kullanmakla olsaydı dünyada sayılı hackerler olmazdı. Hiçbir hacker programlarını paylaşmaz hem de ücretsiz gelmeyelim böyle oyunlara arkadaşlar
lamerlere selam olsun cvxss abiniz

musa0707

Üye
kurdum ama pc hata veriyo program bozuk

narkozxw

Üye
teşekkürler

ahmet korkmaz..

Üye
dostum proğram ölü çalısmıyor hep yalan dolan bı gün de adam akıllı bı proğram paylassanız...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
İşe Yarar Program Teşekkürler ;)

babatarkan

Üye
link ölmüş bizede lazımdı bi el atsana

Üst Alt