kapasite kontrolü ve "diğer"

Sponsorlu Bağlantılar

aamet1991

aamet1991

Üye
    Konu Sahibi
kapasite kontrolü ve "diğer"
bu kapasite kontrolündeki diğer yazan kısım 15gb oldu, sürekli büyüyor efendim durduramıyoruz. yok mudur bunun bir çözümü?

cihaz lumia 920.

Lenneth

Üye
Onun bir yerden silinme ayarı vardı ama cihaz yanımda değil bulamayacagim tam.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
kapasite kontroli ile geçici dosyaları silersin.

Ya da mağazadan diğer i az da olsa temizlemek için uygulamalar var onları deneyebilirsin.Ama beğenmedim

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bunun daha çözümü yok diye biliyorum diğer adlı şeyin sadece format atılırsa düzelir deniliyordu :hmmm

BelaMonte

BelaMonte

Üye
yok kardeşim kapasite kontrolüne gir yana çek orada boş yer kaplayan alanı silme yeri var ona tıkla silinir.

ÖEY

ÖEY

Üye
kapasite kontrolle sadece geçici dosyaları silebilirsin ve fazla bir faydası olmaz maalesef. Alternatif olarak internet Explorer ayarlarına girip geçmişi silebilirsin. Bende de l920 var ve 100 den fazla oyun uygulama olmasına rağmen uzun zamandır diğer kısmı 900 mb'ı geçmedi. Sanırım online film dizi izleme uygulaması falan kullandın. Eğer öyleyse ancak formatla silinir onlar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kapasite Kontrolündeki silme kısmının az çok işe yaraması lazım.
Uygulamaya girince dosyaların kapladığı alanlar belirlenene kadar bekle.
Sonra ekranı yana çek, geçici dosyaları sil kısmından temizlik yap.

aamet1991

aamet1991

Üye
    Konu Sahibi
sil işe yaramıyo ne yazıkki. 50mb siliyor sadece.format atma işi nasıl oluyor peki? nelere dikkat etmem lazım? kaç saat surer ve sıkıntı çıkar mı?cevaplar için teşekkurler.

- - - Eklendi - - -

sil işe yaramıyo ne yazıkki. 50mb siliyor sadece.format atma işi nasıl oluyor peki? nelere dikkat etmem lazım? kaç saat surer ve sıkıntı çıkar mı?cevaplar için teşekkurler.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
bence diğer oyun ve uygulamaların bulunduğu dosya misal sen oyun oynadın oynadın karakter geliştirdin bunlar veri olarak çok büyük dosyalar ben geçen sene symbianda yaşadım onu oyun 500mb du tüm karakterlerin 99lvlini indirip kurdum oyun oldu sana 2Gb

ÖEY

ÖEY

Üye
Format derken sıfırlamayı kast etmiştim. Telefonda kurulu olan ve kendin kaldırabileceğim tüm oyun ve uygulamaları kaldır, geriye sadece silemediğin sistem uygulamaları kalsın. Bu arada alacağın yedek varsa onları ayarla. Sıfırladığın zaman telefondaki her şey gider o yüzden resimlerini falan yedekle. Ayarlardan hakkında ya girip oradan sıfırlama işlemini yaparsın. Bu arada söylediğim gibi tüm uygulama ve oyunları silmeyi unutma.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende gelecek olan gdr2 ve amber güncellemesini formatlayarak yapmayı planlıyorum. Arkasından diğer klasörünü sürekli kontrol altında tutacağım. Artmasına sebep olan etkenleri belirlemek açısından.

aamet1991

aamet1991

Üye
    Konu Sahibi
peki bu kesin çozum mu? çunku çok yer tutan uygulamaları fln komple kaldırdım, ufak tefek uygulamalar kaldı. bu kalanların hiçbirinde dediğiniz sıkıntıları çıkartacak kapasite yok:/

Takipçi Satın Al

Üst Alt