Luck Star
Üye
Var zaten ama adı Nexus değil.Nexus 6 tasarımınde ufak boyutlu olursa çok güzel olur benceM yazan yere sticker yapıştırırız.
M8 halen kafamda. Sanal tuşlar olmasa hemen alırdım ama işte.
Yarın bir gidip elime alayım ona göre bakarım artık.
Bu arada bana gelişi 1.400tl.
Desire eye?Androidde sorunsuz cihaz yok. Z3c de de lens sorunları ve garanti sorunu var...
Desire eye?
Valla hiç selfie çekmem işim olmaz öyle şeylerle onun için pek çekici gelmiyor bana hele o kocaman ön kamera ileDesire eye?
Bir elime alayım beğenirsem alacağım.kayıttı , pasaporttu, kdv'ydi hepsi 1400 ise al gitsin kafan rahat olur. M8'i beğeniyorum ben güzel cihaz.
M8'in ve S5'in 2GB RAM dezavantajınıda iyi düşünün derim.
Ayrıca normal cihazlara 2GB ram yeterli şuan bence. Bende 1.1 Gb ram boş yer var,M8 için ciddi bir sorun teşkil etmez Sense arayüzü Samsung gibi rami şişirmiyor fazla.
Arayüz ile ilişkilendirmemek lazım android L uygulamaları ART sistemine uyumlu çalıştığından daha fazla ram tüketiyor.M8 için ciddi bir sorun teşkil etmez Sense arayüzü Samsung gibi rami şişirmiyor fazla.
Arayüz ile ilişkilendirmemek lazım android L uygulamaları ART sistemine uyumlu çalıştığından daha fazla ram tüketiyor.
Biz zamanında 256mb ramlı samsung kullanmışız bize RAM sorunu vız gelir vız geçer yeğen.
Ben bildiğimi söylüyorum fanlığın alemi yok.Tam tersi olmasın ? Android L ile uygulamalar telefon hafızasında %110 boyut artışı yaşadı ve yaklaşık 200mb boş ram olan cihazda 500mb boş ram olması gibi bir katkısı sağladı...
Ben bildiğimi söylüyorum fanlığın alemi yok.Tam tersi olmasın ? Android L ile uygulamalar telefon hafızasında %110 boyut artışı yaşadı ve yaklaşık 200mb boş ram olan cihazda 500mb boş ram olması gibi bir katkısı sağladı...
Zamanında bende ace 1 kullandım sana demek istediğim 4gb ramli amiraller çıkarken bunu göz önünde bulundurman 2gb ram yetmez diye bir söylemde bulunmadım. Bazıları ne kadar konuyu başka taraflara çekemeye çalışsada.Biz zamanında 256mb ramlı samsung kullanmışız bize RAM sorunu vız gelir vız geçer yeğen.
Ne fanı ? Yazıda marka söylemedim ? Söylediğin bilginin yanlışlığını düzelttim ?Ben bildiğimi söylüyorum fanlığın alemi yok.
Ben bildiğimi söylüyorum fanlığın alemi yok.
Aklımda öyle kalmış düzeltme için sağol.Ne fanı ? Yazıda marka söylemedim ? Söylediğin bilginin yanlışlığını düzelttim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?