Telefon Tavsiyesi Kapanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Şu one m8'in sanal tuşları kafamı çok karıştırıyor görünüşünü ve kullanışını hiç beğenemedim videolara fala bakarak.
Lg G3 ile m8 nerdeyse aynı büyüklükte ama biri 5 bir 5,5 inç.

G3 kasıyor, m8 sanal tuşlu çok kaba ve çirkin, s5 ise Samsung.
Umarım durumumu anlıyorsunuzdur sonuçta para kolay kazanılmıyor ve bu kadar para vermişken sorunsuz bir telefon alma niyetindeyim ama bu gidişle bir şeye karar kılamayacağım.

Valla bak s5 al ya. Diyelim ki yazılımı beğenmedin rom desteği var istediğini yüklersin falan.

Sorunsuz android yok. Sorunsuz istiyorsan Apple alacaksın.

Tepkiler: baskahmet

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Valla bak s5 al ya. Diyelim ki yazılımı beğenmedin rom desteği var istediğini yüklersin falan.
Onu da düşündüm ama saf androidi pek beğenmiyorum hele android 5'in safını.
Ondan başka doğru dürüst sadece stock romlar var ama onlarda malum touchwiz bazında.
Ben sanırım yine bekleyip ip6 alacağım.

S5 farklı romlar vardır bence başka markaların romlari falan. Hiç bakmadım xda ya gerçi ne var ne yok

Tepkiler: wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
S5 farklı romlar vardır bence başka markaların romlari falan. Hiç bakmadım xda ya gerçi ne var ne yok
Varda çoğu alpha veya beta sürümü onlardan hariç bir de işte stock romlar var.
Htc'nin stock romu sağlam ve ona custom rom ile uğraşmama pek gerek yok.

Tepkiler: byAndroid
Nexus 5 2015 i bekle o zamn. Hem ucuz olur hem rom çeşitliliği.

Rom istiyorsan one plus one ve nexus'a yönelmelisin.

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Z3c ve desire eye in sorunu yok
Aslında z3c'e de baktım ama o bana biraz pahalıya gelir. Ayrıca internette ortalama 3 yıldız almış çünkü çok fazla kişide ekran kendiliğinden çatlıyormuş bir iki kişide olsa tamam derim ama amazon'da falan okunursa aşırı fazla kişide var bu olay.

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
@Luck Star @teknolojibaronu
Nexus 5 2015 aslında olabilir ama umarım pil ömrü nexus 4 ve 5'den çok daha iyi olur. Yoksa tamda aradığım tip telefon nexuslar.

Ben de öyle bekliyorum. İnşallah 2800mAh üzeri bir bataryayla gelir. Hele çıkarabilir batarya + Sd card girişi olursa muhteşem olur. Şahsen Onun hakkında bir kaç haber çıkmasını bekliyorum. Yoksa sene sonunda deri kapaklı g4 alacağım.
Dediğin gerçekten doğru ya.
Resmen alacak telefon bulamıyorum hay allahım ya

Arkadaşlarla oturduk kafa patlattık. Sorunsuz android bulamadık gitti iPhone 6 'ya karar verdi.

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Benim yeni telefon işi şimdilik yattı o zaman.
Nexus 5 2015 ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgi var mı? Bir ara sanki google i/o'ya gelecek diye okudum ama o da geçti ve cihaz tanıtılmadı.

Eylül'de çıkacak her zamanki gibi. En azından ben öyle tahmin ediyorum. Android M ile birlikte gelir...
Alıpta içinin rahat edeceği cihaz yok gibi bir şey. G4 alsan plastik kasa + işlemci , M9 alsan ısınıyor , Sony alsan lens problemi ve kasa açıklığı , Samsung'a hiç girmiyorum ortaya karışık hepsi. Hayır hepsini geçtim bunların fiyatları da ucuz değil. Aralarında en ucuzu 2200 lira.

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
G4 şu anda bence en iyisi. S808 belki S810 kadar iyi değildir benchmarklarda ama onun yerine ısınma sorunu falan yok. M8 vs M9 videosuna baktım ve benchmarklar hariç M8 M9'uzu nerdeyse her alanda yendi.
Hem bir program ha 0,5 saniye önce açılmış ha 0,5 saniye sonra açılmış ne önemi var. Samsung'da görüyoruz M8 ile S5 aynı işlemciye sahip ama hız testindi M8 2 dakikada bitirirken S5 3 dakikada bitiriyor. Önemli olan sadece işlemci değil belki çok daha önemlisi iyi optimizasyondur ve telefonun zamanla yavaşlamamasıdır.

Ama gelin görün ki G4 her amiral gemisi gibi fiyatı ile el yakıyor.

Nexus 6 tasarımınde ufak boyutlu olursa çok güzel olur bence M yazan yere sticker yapıştırırız.

Tepkiler: muhammettvurucu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...