Kantine girmeyin çünkü sizi yolarlar..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xpeople

xpeople

Üye
    Konu Sahibi
Kantine girmeyin çünkü sizi yolarlar..
Aveanın aldatmaca kantin paketi hakkında size doğru bilgi vereyim.tanıtım malum şahıslarda aynen şöyle

Şimdi tüm gençlik Avea Kantin'de buluşuyor.
Facebook'tan Avea Kantin grubuna katıl, 9 TL'ye tam 2000 dakika konuş!
Üstelik her yöne 300 dakika, her yöne 3000 SMS ve 1 GB internet paketlerinin her biri sadece 9 TL!

Allah aşkına soruyorum burada her şey dahil 9 tl anlaşılmıyormu!sahtekarların sistemi şuymuş.Önce kantine üye oluyorsun 9 lira sonra 300 dk üye oluyorsun 9,5 tl 1,5 tl de vergisi 9 tl lik paket oluyor 20 tl.Adam gibi desenize 20 tl...Ayıptır günahtır insanları aldatmak böyle kurumsal kimliğe sahip firmalara yakışmıyor.Avea yı esefle kınıyor paket değişimi yapmak veya yeni hat almak isteyenleride dikkatle araştırmalarını tavsiye ediyorum.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Fiyat uygun gelmeyebilir ona lafım yok ama ben "Üstelik her yöne 300 dakika, her yöne 3000 SMS ve 1 GB internet paketlerinin her biri sadece 9 TL!" cümlesinden hepsinin 9 TL olduğunu anlamıyorum ? Farkedersen paketlerden her biri diyor. O kadar kızacak bir şey yok.

xpeople

xpeople

Üye
    Konu Sahibi
Kelime oyunu degilmi sence!

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Kelime oyunu degilmi sence!

Cümlenin sonunda her biri diyor burada nasıl bir kelime oyunu var ? Reklamlardaki gibi bunların tamamını öğrenemediğin bir yerde görsen sana hak veririm reklamlarda paket fiyatını söylerler kafa karıştırıcıdır altta ufak yazılar geçer o zaman dediğim gibi sana elbette hak veririm ama burada cümlenin tamamını okuduğumda hiçte aldatmaca göremiyorum.

xpeople

xpeople

Üye
    Konu Sahibi
Toplam fiyatı söylememesi ve herbiri kelimesini sonuna eklemesi bence aldatmaca:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt