Kanser hastalarına ücretsiz konaklama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kanser hastalarına ücretsiz konaklama
Maddi imkanı olmayan kanserli çocuk ve ailelerine tedavi sırasında ücretsiz konaklama, mutfak ve banyo hizmeti sağlanacak ''Aİle Evi'' projesi, 15 Mart Perşembe günü faaliyete geçecek.
Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'nca (KACUV) hazırlanan ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Hematoloji Onkoloji Servisi'nde yatan, maddi imkanları yeterli olmayan çocuk ve ailelerine, tedavi sırasında ücretsiz konaklama, mutfak ve banyo hizmeti sağlanacak ''Aİle Evi'' projesi, 15 Mart Perşembe günü faaliyete geçecek.

Konuşa ilişkin yapılan açıklamada, kanserin toplumda korkuları tetikleyen, insanları ürküten bir sözcük olduğu belirtilerek, her yaş grubu için zor olan bu sürecin özellikle çocuklarda çok daha özen gerektirdiği kaydedildi.

Çocuk kanserlerinin, ürkeklik ve tedirginlikle birlikte şefkat ve sevgi gerektiren bir süreç olduğu ifade edilen açıklamada, ''Bir çocuğa umut olmak, küçücük bir ele uzanmak için, kanserli çocukların ailelerinin sıcak odalarda kalıp her türlü ihtiyaçlarını giderebilmeleri ve rahat edebilmeleri için vakıf tarafından 'Aile Evi' inşa edildi'' denildi.

Açıklamada, bu kapsamda, 15 Mart Perşembe günü, önemli isimlerin katılımıyla açılışı yapılacak olan ''Aile Evi''nde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Hematoloji Onkoloji Servisi'nde yatan, maddi imkanları yeterli olmayan çocuk ve ailelerine, tedavileri sırasında ücretsiz konaklama, mutfak ve banyo hizmeti sağlanacağı bildirildi. kaynak . samanyoluhaber
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
2
Görüntüleme
417
x-scarface
Tuba
Cevap
1
Görüntüleme
381
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
603
Haydar
Haydar
Cevap
3
Görüntüleme
499
-efşan


Üst Alt