Kanoute Fenerbahçe Ile Yıllık 4 Milyon Ya Anlaştı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Kanoute Fenerbahçe Ile Yıllık 4 Milyon Ya Anlaştı!
ispanyol basınına göre Fenerbahçe, Frederic Kanoute�nin işini bitirdi. İspanyol basını �Sevilla çok önemli bir silahını Fenerbahçe�ye kaptırdı.

Yılda 4 milyon euro alacak

MATEJA Kezman�ın yerine muhteşem bir golcü almanın planlarını yapan Fenerbahçe hakkında her gün yeni bir gelişme oluyor. Ancak İspanya�nın saygın gazeteleri, Sarı-Lacivertli kulübün Sevilla�nın gol makinesi Frederic Kanoute ile her konuda anlaşmaya vardığını iddia ettiler. Diarrio As Gazetesi, Fenerbahçe�nin, Kanoute�ye yılda 4 milyon euro ödeyeceğini okuyucularına duyurdu.
Kulübün geçmişi etkili oldu
FENERBAHÇE�NİN cazip teklifini Kanoute�nin düşünmeden kabul ettiğini yazan gazete, �Roberto Carlos, Alex, Lugano gibi isimler ve takımın başarılı geçmişi Kanoute�yi çok etkiledi. Aziz Yıldırım ile el sıkışan Malili golcü temmuz ayı içinde İstanbul�a gidecek ve uzun bir süre orada kalacak� ifadelerini kullandı.
Fener de kazanır

ARKADAŞLAR KAYNAK:FOTOMAÇ VEYA BAŞKA Bİ KAYNAK DEĞİL BENCE GÜVENİLİR BİR KAYNAK:SPORDABUGÜN

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İnşallah doğrudur..Ben 2 Haziranı bekliyorum sadece..

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
inşallah Doğrudur..ben 2 Haziranı Bekliyorum Sadece..
Inşallah Doğrudur. Gelirse Fenerbahçe'ye çok Büyük Katkısı Olur. Gelmesinden Yanayız. 2 Haziran'ı Bütün Fenerbahçeliler Gibi Bende 4 Gözle Bekliyorum

nihatvtuncay

nihatvtuncay

Üye
sanırım bu sefer sampiyonluk yolunda daha ileri gidecek fener mateja iyi futbolcu ama tek basına oynayamıyor ve etkili olamıyor ama alacakları bu futbolcu güzel semihle

schumici

schumici

Üye
hadi bakalım baba bi forvet olsunda kim olursa olsun

dreamnoble

dreamnoble

Üye
inşallah doğrudur.İyi bir forvet ama bakalım zaman ne gösterecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...