GuNSTuR Üye titanic' Alıntı: bende dostumun resmini koyayım olur..... nerdeydi su fotolar.... Genişletmek için tıkla ... sende titanikin fotolarını koy
titanic' Alıntı: bende dostumun resmini koyayım olur..... nerdeydi su fotolar.... Genişletmek için tıkla ... sende titanikin fotolarını koy
iremm Üye Konu Sahibi mservank' Alıntı: Ben de okulda çalmayı bi türlü beceremediğim flüdümü mü koyyaım ne Genişletmek için tıkla ... koy
mservank' Alıntı: Ben de okulda çalmayı bi türlü beceremediğim flüdümü mü koyyaım ne Genişletmek için tıkla ... koy
iremm Üye Konu Sahibi by_bilinmez' Alıntı: bende kapı zili çalıyorum dost sayılırmı bilmem Genişletmek için tıkla ... hadi behhh
by_bilinmez' Alıntı: bende kapı zili çalıyorum dost sayılırmı bilmem Genişletmek için tıkla ... hadi behhh
iremm Üye Konu Sahibi by_bilinmez' Alıntı: fazlasıyla soğuk bir espri oldu galiba Genişletmek için tıkla ... galiba
canturgay Üye by_bilinmez' Alıntı: bende kapı zili çalıyorum dost sayılırmı bilmem Genişletmek için tıkla ... eminim iremm in gitar çalarken verdiği zevkten daha fazla zevk veriyordur. çevredekilere...
by_bilinmez' Alıntı: bende kapı zili çalıyorum dost sayılırmı bilmem Genişletmek için tıkla ... eminim iremm in gitar çalarken verdiği zevkten daha fazla zevk veriyordur. çevredekilere...
iremm Üye Konu Sahibi canturgay' Alıntı: eminim iremm in gitar çalarken verdiği zevkten daha fazla zevk veriyordur. çevredekilere... Genişletmek için tıkla ... senin yine komiğin gelmişşşş
canturgay' Alıntı: eminim iremm in gitar çalarken verdiği zevkten daha fazla zevk veriyordur. çevredekilere... Genişletmek için tıkla ... senin yine komiğin gelmişşşş
iremm Üye Konu Sahibi toprakumit' Alıntı: Güzelmiş ortam ya Bendemi koysam gitarımı ne Genişletmek için tıkla ...
iremm Üye Konu Sahibi toprakumit' Alıntı: bişey demiyorum sana irem artık Genişletmek için tıkla ... tamam ağlama yazığım geldiii...
toprakumit' Alıntı: bişey demiyorum sana irem artık Genişletmek için tıkla ... tamam ağlama yazığım geldiii...
iremm Üye Konu Sahibi toprakumit' Alıntı: işte bu ya sen nerelisin şiven yabancı gelmedi bana Genişletmek için tıkla ... işte bu yaa??? vazgeçtim ağla yüz vermeye gelmiyo... deeermişimmm
toprakumit' Alıntı: işte bu ya sen nerelisin şiven yabancı gelmedi bana Genişletmek için tıkla ... işte bu yaa??? vazgeçtim ağla yüz vermeye gelmiyo... deeermişimmm
toprakumit Üye iremm' Alıntı: işte bu yaa??? vazgeçtim ağla yüz vermeye gelmiyo... deeermişimmm Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam kızma hemen dur bi ağlim o zaman ( )
iremm' Alıntı: işte bu yaa??? vazgeçtim ağla yüz vermeye gelmiyo... deeermişimmm Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam kızma hemen dur bi ağlim o zaman ( )