Haber Kanka Uygulaması Windows Phone 8 Mağazasında!

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Kanka Uygulaması Windows Phone 8 Mağazasında!
Hepimiz bir gün elbet öleceğiz ancak dünyada en çok aranan şey KAN eğer sizinde kana ihtiyacınız varsa veyatta kan vermek istiyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz ama lütfen dikkat eğer yaş aralığınız (18----60) Yaş arası ise kan verebilirsiniz çünkü 18 yaşından önce dünya sağlık örgütüne göre kan verilmesi gelişim açısından uygun değil 60 yaşından sonra ise hastalık vb nedenlerden dolayı uygun değil hayat kurtarmak istiyorsanız bu uygulamayı kullanaibilirsiniz :D

• Beğen
Tepkiler: kursat99 ve Esendağlı

kursat99

kursat99

Üye
Çok güzel düşünülmüş bir uygulama. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın inşallah. Bu arada son fotoğraf da 0 yerine O yazıyor sanki.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel düşünülmüş bir uygulama. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın inşallah. Bu arada son fotoğraf da 0 yerine O yazıyor sanki.
yokk 0 rh pozitif gibi Amin Kardeşim .:D.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
harika düşünülmüş bir uygulama..hemen indiriyorum..kendimize hayrımız yok bari başkalarına yardımcı olalım..

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bana böyle şeylerle gel .... çok güzel düşünülmüş inşallah birilerine faydası olur.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Gerçekten ciddiye alınıyorsa ne güzel :)

turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
yooo uygulamayı ben çıkarmadım kardeşim ama ne dediğini anlamadım :D

sanane ile gönderildi :D
mağaza diyorum hani böyle güzel uygulamalar ile gelişmesi güzel..uygulama geliştirici arkadaşların böyle :anlas:iyi fikirlerle bizlere gelmesi lazım umarım şimdi anlaşıldı

turbocore

turbocore

Üye
    Konu Sahibi
mağaza diyorum hani böyle güzel uygulamalar ile gelişmesi güzel..uygulama geliştirici arkadaşların böyle :anlas:iyi fikirlerle bizlere gelmesi lazım umarım şimdi anlaşıldı

Anlaşıldı Merkez :D

sanane ile gönderildi :D

Üst Alt