mucak Üye ya kanka msn acılmıyor bben de baya bekliyor ama yok acılmıyor e63 kullanıyorum lutfen yarımcı olun ne yapmam lazım baska varmı msn e63 e gore tşkler
ya kanka msn acılmıyor bben de baya bekliyor ama yok acılmıyor e63 kullanıyorum lutfen yarımcı olun ne yapmam lazım baska varmı msn e63 e gore tşkler
adolate Üye Nokia E63 kullanıcısıyım. Bu programı kullanıyorum mesenger olarak. Hiç sorunsuz çalışıyor herkeze öneririm.
Nokia E63 kullanıcısıyım. Bu programı kullanıyorum mesenger olarak. Hiç sorunsuz çalışıyor herkeze öneririm.
jajjaa Üye arkadaşlar rica etsem açarken msn de diyoki mobil tv vs. vs turkcell internet turkceel wap falan hangisini seçecez
arkadaşlar rica etsem açarken msn de diyoki mobil tv vs. vs turkcell internet turkceel wap falan hangisini seçecez
selinpc Üye n71 de denendi sorunsuz çalışıyor ama keşke ileti yazarken durum sayfasında yazsa not defteri gibi konuma yazıp tamam diyorsun yazı o şekil karşıya gidiyor ama yinde kullanışlı eline sağlık.
n71 de denendi sorunsuz çalışıyor ama keşke ileti yazarken durum sayfasında yazsa not defteri gibi konuma yazıp tamam diyorsun yazı o şekil karşıya gidiyor ama yinde kullanışlı eline sağlık.
ayenice Üye Kanka msn'in sitesi kapanmış sanırım host problemi yaşıyorlar birsüredir bağlanmamasının sebebi bu olmalı çünkü aylardır kullanıyordum bu programı
Kanka msn'in sitesi kapanmış sanırım host problemi yaşıyorlar birsüredir bağlanmamasının sebebi bu olmalı çünkü aylardır kullanıyordum bu programı
-FatH- Üye e63 kullanıyorm ama hiç bir msn programını kullanamıyorm, :S sadece fring ebuddy gibi internet sitelerinden girebiliyorm yardımcı oln lütfen
e63 kullanıyorm ama hiç bir msn programını kullanamıyorm, :S sadece fring ebuddy gibi internet sitelerinden girebiliyorm yardımcı oln lütfen
burock907 Üye -FatH-' Alıntı: e63 kullanıyorm ama hiç bir msn programını kullanamıyorm, :S sadece fring ebuddy gibi internet sitelerinden girebiliyorm yardımcı oln lütfen Genişletmek için tıkla ... kardeş aynı sorunu yaşıyorum neredeyse hepsini yükledim ama hiçbirinde oturum açamıyorum e63 kullanıyorum ben de ne yapıcaz biri duysun sesimizi
-FatH-' Alıntı: e63 kullanıyorm ama hiç bir msn programını kullanamıyorm, :S sadece fring ebuddy gibi internet sitelerinden girebiliyorm yardımcı oln lütfen Genişletmek için tıkla ... kardeş aynı sorunu yaşıyorum neredeyse hepsini yükledim ama hiçbirinde oturum açamıyorum e63 kullanıyorum ben de ne yapıcaz biri duysun sesimizi