kanayan yaram.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
kanayan yaram.
arkadaşlar bilmiyorsunuz ki ben cepnet kullanıyorum. Indirme çok yavaş oluyor . Sorum şu; net i hızlandırmak için neler yapayım, birde en hızlı indirmeyi hangi tarayıcıdam yapablrm.

mstf_l

mstf_l

Üye
telefonun kendi tarayıcısı en iyidir indirmede ama cepnet sürekli kesiliyorsa uc browser kullan

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Yapabileceğin pek birşey yok aslında. Cepnet sana ne kadar hız veriyorsa o kadar hızlı indirirsin. Bunu yükseltmen imkansız. Senin baz istasyonuna olan uzaklığın, 3g çekme seviyesi falan da etki ediyor tabi ki.

trsword52

trsword52

Üye
Cepnet paketinde ilk 100 Mb'yi kullanana kadar 3G ile internete bağlan. 100 Mb bittikten sonra mutlaka "şebeke modu"nu GSM yap. Bu modda daha hızlı oluyor.
Internette gezinmek için Opera Mini'yi ama indirme yapmak içinse Ucweb'i kullanmanı tavsiye ederim. Iyi eğlenceler.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
tabi öyle gider ama kullandığın programdan filan hız değişir ondan öyle dedim. Ucweb in hangi sürümünü indireym? Yada link atarmısınz

----------Eklendi @ 14:19:04 ---------- Yazıldı @ 14:18:01 ----------

1oo mb bitince gsm e geçmek nedendir arkadaş .s internet zaten yavaşlıyo, 3g yi de kapatınca durma seviyesine geliyor

trsword52

trsword52

Üye
çünkü normal limit (100Mb) bitince hızında düşüyor. GSM moduna daha çok hız vermişler. Youtubedan video izlerken bu modda sorun yok ama 3G'de çok yavaş...

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
artık gsm moduna aldım madem kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt