Kanarya 'Demir'e tosladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

India

Üye
    Konu Sahibi
Kanarya 'Demir'e tosladı!

Fenerbahçe'de deplasman şokları sürüyor.. Karabük'te 2 dakikada depreme uğrayan Kanarya, ikinci yarıda yine 2 dakikada maçı çevirebilecekken Alex'le penaltıda direğe takıldı, ev sahibi ekibe tarihinde ilk kez kaybetti!

Kardemir Karabükspor: 2 - Fenerbahçe: 1

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

Kardemir Karabükspor: Tomic, Birol, Cernat, Seric, İlhan Parlak, Mabiala, Mehmet Yıldız, Hakan Söyler, Jahic, Ragued, Uğur

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Caner Erkin, Stoch, Alex, Sow

Goller: Dk. 44 Cernat, Dk. 45 Birol Hikmet (Kardemir Karabükspor), Dk. 67 Alex de Souza (Fenerbahçe)

işte ilk kaza bu fulbolla nereye gideceksiniz bu arada fark 6 oldu sahada sow varmıydı ya

DiaBLoS

Admin
Kimse o , bu , şu demesin . Takım da ruh yok . Biz bu futbolla 2.liği de hak etmiyoruz . . .

Tepkiler: Türe ve Kingmortall
Play off gevsekligi.

Tepkiler: Kingmortall

DiaBLoS

Admin
Gökhan senden yaşca büyük biriyim kardeşim . Bir hatırlatmak istedim . Teşekkürler yorumun için ...

DiaBLoS

Admin
Eyvallah kardeşim ... Bu arada Fenerbahçenin lehine verilen penaltı kararı resmen fiyaskoydu . 90 + 2 de de sow rövaşataya çıkıyor rakip adam kafasını uzatıyor hakem de şaka gibi faul veriyor . Üstelik pozisyonunun devamını selçuk gol atmıştı . . . Faulle uzaktan yakından alakası yoktu ... Temiz bir gol güme gitti diyebiliriz ...

2 haftada 3 puan almayı alışkanlık haline getirdi fener içeride aslan dışarıda kedi.Samsun'dan sonra Karabük'te bence oynamadan 3 puan aldı.Zor rakiplere karşı fener ne yapar çok merak ediyorum.Alex başta olmak üzere takım olarak kötüler.Play off sistemi biraz rahatlık yaratıyor olabilir.
Bu arada Sow Bienvenü'den farksız beyler bizim kurtarıcı dediğiniz Necati kadar bile değil o derece yani o kadar yaygara yaptınız yazık günah

DiaBLoS

Admin
Sow u neye göre yargılıyosun Semih ... Adam daha 1 hafta oldu geleli . . . Kaç tane pozisyona soktular adamı . . . Sen herhalde , orta sahadan alsın tüm adamları tek tek geçsin gol atsın istiyosun ... Kusura bakma elimizde kalmadı ,taze bitti ..! Bu arada necati ile kıyaslaman şaçma olduğu kadar , epey bir komik olmuş . Gülelim de boşa gitmesin hadi .

Mert

Üye
Stoch çok güzel pas atmış

Consul9

Üye
Sow un arkasında hazard,debuchy,mavuba yok.O yüzden fazlasını beklememek lazım.Bu arada maca gelirsek fb bu futbolla cok gidemez.Ayni bizim gecen sene ki halimiz gibiler.

Tepkiler: India
Ondan mı fener sayfalarında Niang'ın fotoğrafını beğeniyorsun Ali 2 maçtır kaç tane top geldiyse ezdi.2-1 iken bomboş kaleye kafayla auta attı.Bizi ilgilendiren kısım fenere puan kazandıramadı şimdilik çok iyi ama sizi bilemem

DiaBLoS

Admin

Ben sana ne diyorum . Sen ne cevap veriyorsun Semih ...!
2-1 iken , boş kale dediğin pozisyon da , adam hava topuna çıktığı an da , Serdar Kesimal adamın pozisyonunu ve dengesini bozdu . O da aynı topa yükseldi çünkü ... Art niyetli yorum yaptığını buradan anlayabiliyoruz ...

Doğru ya , Sow hayatta gelmez . Hayal kurmayın diyen Semih ... Şimdi böyle art niyetlim yorum yazmış . Çok görmemek gerek değil mi ?

Tam diyordum Ali bu işi öğrendi yorumları düzeldi yok kardeşim yanılttın beni çok art niyetli insanımdır ne alakaysa bu dediğimle her neyse biz mutluyuz siz de mutluysanız sorun yok değil mi?Yola devam Sow

DiaBLoS

Admin
Doğrular zoruna gitmeyecek Semih ...

Türe

Üye
böyle devam ederse lig zevki bitecek gerçi olduğu da pek söylenemez ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...